""
""

Sluti na dobro: Mihin Milan puca petardama, Mastur golčinom pokrenuo mašinu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.07.15. | 19:56

Rosoneri zabeležili ubedljivu pobedu protiv Legnana – 5:1

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović želju prvog čoveka Silvija Berluskonija da vrati Milan u Ligu šampiona shvatio je kao zapovest.  Rosoneri predvođeni legendarnim bombarderom iz Borova sela briljirali su i u drugoj pripremnoj utakmici. Lako, ubedljivo i nadasve efektno Milan je delovao protiv Legnana i na kraju zabeležio pobedu– 5:1.

Za Sinišu Mihajlovića je svakako dobra vest da je briljirao Hakim Mastur, supertalentovani tinejdžer koji se pominjao kao jedan od onih koji bi mogli da napuste San Siro ovog leta. Ipak,  on je pokrenuo Mihinu mašinu koja je razmontirala nejakog rivala.

Izabrane vesti

Ipak, vrlo verovatno da je na drugoj kontrolnoj utakmici morala da dejstvuje Mihina čvrsta ruka. Lanćano je poveo u desetom minutu, ali taj pogodak naterao je Rosonere da se saberu i odigraju na nivou potencijala kojim raspolažu.

Za samo četiri minuta Milan je postigao tri gola. Izjednačio je Poli, zatim se nadovezao Aleks, a tačku na prvo poluvreme stavio je pomenuti Mastur – 3:1. Srpski stručnjak pružio je šansu svim raspoloživim snagama, pa je u nastavku Milan samo povećao prednost.


tagovi

Siniša MihajlovićSerija AItalijaHakim MasturEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara