"Stadion Smedereva"
"Stadion Smedereva"

Smederevo tone sve dublje: FSS ga kaznio sa million dinara, preti i oduzimanjem bodova!

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.02.14. | 18:14

Sve zbog neizmirenih obaveza prema igračima i treneru

Stadion SmederevaJedan od najlepših stadiona u Srbiji, ali i kriza iz koje će se Oklopnici teško izvući. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije dodatno je otežala položaj Smedereva kaznivši prvoligaški klub zbog neizmirenih obaveza prema igračima i treneru.

I to prilično žestoko!

Izabrane vesti

Smederevci su sankcionisani novčanom kaznom u iznosu od milion dinara, a ukoliko klub ne bude izmirio sve obaveze neće moći da registruje igrače ni u letnjem prelaznom roku, a pritom će mu Savez oduzeti i šest bodova.

Minimum.
"Podsećam da je Fudbalski klub Smederevo jedini klub koji još nije izmirio obaveze, jedini klub kome iz tog razloga nije omogućeno da registruje igrače u zimskom prelaznom roku. I zato apelujem da to učini i izbegne još rigoroznije kazne", poručio je Slobodan Pajović, predsednik Disciplinske komisje FSS.

Teški dani pred Smederevom, koji još nije izmirio obaveze prema Stevanu Kovačeviću, Dušanu Brkoviću, Mladenu Živkoviću, Nikoli Bogiću, Borislavu Simiću, Igoru Kojiću, Srđanu Uroševiću, Dejanu Ognjanoviću, Vladu Lazarevskom, Marku Nikoliću, Marku Milosavljeviću, Luki Tiodoroviću, Dejanu Živkoviću, Dejanu Rankoviću, Nebojši Stanojloviću i treneru Milošu Velebitu.

Podugačak spisak…

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SmederevoPrva liga SrbijeSrbijaFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara