""
""

Solnok diže sidro sa Jadrana

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.03.14. | 09:17

Košarkaški savez Mađarske postavio ultimatum tamošnjem predstavniku u regionalnom takmičenju

Svake godine Jadranska liga suočava se sa organizacionim problemima. Lane se do poslednnjeg trenutka nije znalo ko će organizovati završni turnir, ove su njeni čelnici konstantno pod baražno vatrom zbog načina delegiranja sudija (najčešće primedbe iz Partizana), a od slećede bi mogli da ostanu bez jednog kluba, koji ima zagarantovano učešće.

Reč je o Solnoku, pred čije rukovodioce je Košarkaški savez Mađarske postavio ultimatum, zahtevajući da od jeseni, uporedo sa regionalnim učestvuje i u nacionalnom takmičenju, saznaju  Večernje novosti. A ukoliko ne bude kompromisa, ekipa srpskog stručnjaka Dragana Aleksića biće prinuđena da se zahvali Jadranskoj ligi.
Ta informacija još nije potvrđena. Očekujemo da ćemo u narednih od sedam do deset dana imati kompletnu sliku“, rekao je Josip Bilić, sportski direktor ABA lige, a prenose Novosti.

Izabrane vesti

Eventualno povlačenje Solnoka donelo bi probleme čelnicima Jadranske lige, ostali bi bez jednog tima i novca (prema nezvaničnim informacijama 500.000 evra), koliko Mađari plaćaju „ulaznicu“ za takmičenje.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SolnokJosip BilićMađarskaJadranska ligaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara