""
""

Sorijanova ruka podelila Španiju: Za jedne krađa, za druge „dešava se“

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.02.17. | 09:39

„Lopta se odbila o moju ruku, a ja nisam mogao da je odsečem“, kaže Bruno Sorijano, dok predsednik Viljareala grmi na sudiju Manzana i pomoćnike koje je označio kao navijače Reala

Kontroverza. Idealna reč da se opiše post festum zanimljivog derbija u Viljarealu i trijumfa Reala posle preokreta od 0:2 do 3:2, kojim se Kraljevski klub vratio na vrh Primere. Naravno, u centru pažnje je penal iz 72. minuta kada je lopta pogodila Bruna Sorijana u ruku, a sudija Hil Manzano odmah pokazao na belu tačku.

Izabrane vesti

U Viljarealu zbog toga grme na arbitra, Bruno se kune da penal nije postojao.
„Evidentno je da nisam mogao ništa da uradim. Lopta se samo odbila o moju ruku, a nisam mogao da je odsečem u tom trenutku“, kaže kapiten Žute podmornice.

Besan je i predsednik ovog kluba Fernando Roig koji smatra da su sudije namerno favorizovale Real.
„Hil Manazano i njegovi pomoćnici napustili su stadion sa torbama Reala iz Madrida. Po meni, to nikako nije u redu. Mislim da posle penala, koji nije postojao, nije bilo govora o povratku mog tima u meč. Svi kažu da se lopta odbila i udarila igrača u ruku. To sigurno nije penal“, smatra prvi čovek Viljareala.

A kakav bi to psorni detalj bio da se u polemiku nije sinoć uključio i Đerar Pike. Sin Katalonije ima zamerke na račun Marke koja ne izveštava na isti način o Realu i Barseloni.

Serhio Ramos se nije ustručavao da mu odgovori.
„Naravno da je jedva dočekao da spomene Mesija u kontekstu sinoćne utakmice. Znamo svi kako je čudan svet u kojem Pike živi. Ali, nama je najvažnije da smo zasluženo pobedili i da se zna ko je bolji“, istakao je Ramos.

Kapiten Reala ne želi polemiku oko dosuđenog jedanaesterca.
„Ne bih da komentarišem, dešavaju se onakvi penali. Sudije imaju težak posao, naša je dužnost da im pomognemo i olakašamo funkciju na terenu“, napomenuo je diplomatski Serhio Ramos.

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Fernando RoigReal MadridŠpanijaViljareal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara