"Spahić"
"Spahić"

Spahić se tukao sa redarima (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.04.15. | 14:43

Štoper Leverkuzena stao u odbranu prijatelja i brata Alena

SpahićNisu samo pukli ligamenti zgloba, već je pukla i bruka. Štoper Leverkuzena Emir Spahić, osim toga što će zbog povrede odsustvovati sa terena četiri do šest nedelja, suočiće se sa suspenzijom što je učestvovao u tuči sa redarima na atletskoj stazi posle polufinala Kupa Nemačke sa Bajernom iz Minhena.  

Naime, posle meča Spahić je želeo sa nekoliko prijatelja i bratom Alenom da dođe do lože na stadionu. Oni su ga čekali uz teren, a problem je nastao zato što su tamo želeli da dođu preko tribine. Redari su ih u tome sprečili, počelo je sa gurkanjem, a završilo se tučom. Spahić je naskakao na redare i jedva su ga suzdržali da ne dođe do onoga koji je ukrstio pesnice sa njegovom družinom.

Izabrane vesti

Klub je za ispad poručio kako je Spahić pod policijskom istragom te kako će najverojatnije s njim raskinuti ugovor. Jedan od redara je navodno i tužio Spahića koji se o svemu oglasio putem društvenih mreža.
„Samo sam branio brata! Kunem se Bogom. Briga me za kaznu, neka raskinu ugovor, briga me! Redari su uvredili i mene i našu porodicu, a ja ću uvek braniti brata i porodicu, dok god sam živ“, poručio je Spahić.

(FOTO: Action images)


tagovi

NemackaEvropaEmir SpahićBajer Leverkuzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara