Lućano Spaleti
Lućano Spaleti

Spaleti blista, Handanović proziva: Gde ste sada, kritičari?

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.12.18. | 23:22

Euforija u Inrteru posle pobede nad Napolitancima u derbiju

Zadovoljan je trener Intera Lućano Spaleti što je njegov tim stigao do vredne pobede u derbiju s Napolitancima (1:0) iako su, kako kaže, gosti možda i zaslužili bod za sve što su prikazali večeras.
"Videli ste jedan snažan i kompaktan Inter večeras, od starta pa do samog kraja utakmice. U mnogim segmentima zaslužili smo pobedu jer smo bili ozbiljno motivisani. Istovremeno, da Asamoa nije sklonio loptu sa gol-linije verovatno bismo izgubili meč pa se može reći da smo se tu provukli. U svakom slučaju, bila je ovo lepa utakmica, obe ekipe su igrale brzo i atraktivno", ocenio je Spaleti.

Naravno, pohvalio je iskusni stručnjak i svoju zlatnu rezervu Lautara Martineza.
"Lautaro radi ono šta mu je posao. Možda je u prošlosti mogao i bolje, ali večeras je iskoristio ukazanu šansu s klupe. Nije bilo lako pobediti Napoli to je tim koji juri 1.000 kilometara na sat", slikovito će Spaleti.

Izabrane vesti

Radža Najnoglan je, pak, izostavljen večeras iz tima zbog kršenja klupske discipline i konstantnog kašnjenja na treninge. Pride, Belgijanac mora da plati i kaznu od čak 100.000 evra.
"Postoje jasna pravila koja sam postavio na početku sezone. Moram da se postaram da ona budu striktno ispoštovana i da ih niko ne pogazi. Pravila su osnovna stvar u sportu. Najngolan je kažnjen samo ovu utakmicu. Ne brinem za njega, platiće kaznu, fudbaleri danas imaju pouno para, pa im nije teško da plaćaju", poručio je Spaleti.

Golman Intera Samir Handanović potencira značaj večerašnjeg trijumfa.
"Bilo je od fundamentalnog značaja za nas da pobedimo i ućutkamo kritičare. Pobeda u 92. minutu može da nam donese dodatnu dozu entuzijazma. Naravno, na poutu do pobede važni su najsitniji detalji, a crveni karton Kulibalija bio nam je znak da krenemo svim silma po bodove. Tako smo i uradili i sada subotnja utakmica sa Empolijem ima poseban značaj", poručio je Handanović.

Foto: Reuters


tagovi

Lučano SpaletiSamir Handanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara