"Duel kapitena: Torbica i Ilić"
"Duel kapitena: Torbica i Ilić"

Spartak pred Humsku: Samo da ne primimo gol

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.03.16. | 10:54

“Mislim da ćemo se ukupno mi radovati”, optimista je kapiten Subotičana Vladimir Torbica

Duel kapitena: Torbica i IlićU polufinalu Kupa Srbije u Ivanjici se sastaju komšije Javor i Borac, gde gostima poznavaoci prilika daju prednost, dok drugi par čine Partizan i subotički Spartak. Crno-beli su favoriti u dvomeču, ali iz Subotice stižu optimistične najave što za MOZZART Sport potvrđuje i iskusni Vladimir Torbica.
Ne postoji sportista koji nije optimista i koji se ne nada dobrom rezultatu, tako i mi želimo prolaz u finale. Poslednje utakmice u prvenstvu dobro smo odigrali, podigli smo nivo igre i rezultatski dobro prošli. Zbog toga smo optimisti, ali Partizanu se ne preti bez obzira što nije u formi. Ući ćemo opreznije u meč, imamo svoje adute koje ćemo iskoristiti”, kaže kapiten Spartaka.

Ekipa iz Humske želi da već u prvoj utakmici reši pitanje finaliste, priželjkuje pobedu od dva gola razlike?
“Očekujem da domaćin igra ofanzivno, trudiće se da da što više golova i da ne primi nijedan. Što se nas tiče, stremimo pozitivnom ishodu, bez primljenog gola. Mislim da će se učesnik finala znati posle Subotice i da ćemo se ukupno mi radovati. Kompletni putujemo u Beograd”, zaključio je Torbica.

Izabrane vesti

I iskusni golman Golubova Budimir Janošević sa dosta optimizma očekuje duel u Humskoj.
Priželjkujem da mi mreža miruje, ali i da poentiramo u gostima. Svi misle da smo više usmereni na prvenstvo, ali mi imamo velike ambicije u kupu".

Da li se nekog pribojavate iz Partizana?
Nekad i Partizanovi štoperi rešavaju utakmice, tako da  pametan golman poštuje svakog protivničkog igrača, kod crno-belih možda više od ostalih Sašu Ilića. U svakom slučaju verujem da možemo do dobrog rezultata u prvoj utakmici”, zaključio je Janošević.

Utakmica polufinala kupa Partizan - Spartak igra se u sredu od 18 sati, a kvote Kladionice MOZZART za taj duel pogledajte OVDE.

PIŠE: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vladimir TorbicaSuperligaSrbijaSpartak SuboticaKup SrbijeBudimir Janošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara