"Spisak Belgijanaca"
"Spisak Belgijanaca"

Spisak Belgijanaca: Vratio se Nindža, a ni Kina nije daleko

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.03.17. | 14:52

Vitsel dobio poziv, strašan napad ima Roberto Martinez

Spisak BelgijanacaOslonac na proverene snage. I povratak Nindže u reprezenatciju.

Selektor Belgije Roberto Martinez objavio je spisak od 27 igrača na koje računa za meč sa Grčkom u okviru kvalifikacija za Mundijal, a na njemu se nalazi i Radža Najngolan, koji je propustio prethodno okuplanje državnog tima i još tad se šuškalo da je na ratnoj nozi sa glavnim strategom.

Izabrane vesti

Ako je i bio, više nije, jer ga je Martinez vratio pod državnu zastavu, pa će mu se borbeni vezista staviti na raspolaganje za utakmicu koja je na programu 25. marta u Briselu na stadionu „Kralj Boduen“.
Radža zaslužuje da se nađe u reprezentaciji. Trenutno igra impresivno. Daje nam opciju više, jer u klubu dejstvuje ofanzivnije nego kod nas. Između mene i njega nikad nije bilo problema“, poručio je Martinez.

Aksel VitselSelektor je rekao da kapitena Vensana Kompanija nije pozvao, jer se štoper Mančester Sitija oporavlja od povrede koga ga je sprečila da se ustali u dresu Građana, ali je izrazio nadu da će biti spreman za letnje okupljanje.

Martinez je u reprezentaciju vratio Nasera Šadlija i Jurija Tilemansa, a poziv je dobio i Aksel Vitsel, iako je u zimskom prlelaznom roku dres Zenita zamenio za opremu kineskog Tjanđina.
Pratimo njegov učinak u Kini i raduje me kako je odigrao prva dva kola. Igra u zanimljivoj ligi, glavna je poluga svog tima. Na osnovu svega viđenog, deluje da je u formi“, rekao je Roberto Martinez, koji će posle duela sa Grcima odvesti Crvene đavole u Soči, gde će 28. marta odigrati prijeteljski duel sa Rusijom.

Spisak reprezentacije Belgije:

Golmani: Tibo Kurtoa (Čelsi), Simon Minjole (Liverpul), Mac Sels (Njukasl), Koen Kastels (Volfzburg);
Defanzivci: Tobi Aldervireld (Totenhem), Jan Vertongen (Totenhem), Lauran Siman (Montreal), Tomas Vermalen (Roma), Leander Dendonker (Anderleht), Tomas Munije (PSŽ), Dedrik Bojata (Seltik), Tomas Foke (Gent);
Vezisti: Janik Karasko (Atletiko Madrid), Naser Šadli (VBA), Aksel Vitsel (Tjanđin Kvanžan), Maruan Felaini (Mančester junajted), Juri Tilemans (Anderleht), Musa Dembele (Totenhem), Kevin De Brujne (Mančester Siti), Radža Najngolan (Roma);
Napadači: Eden Azar (Čelsi), Kevin Miralas (Everton), Dris Mertens (Napoli), Romelu Lukaku (Everton), Divok Origi (Liverpul), Kristijan Benteke (Kristal Palas), Miši Batšuaji (Čelsi).


tagovi

Roberto Martinezreprezentativni fudbalRadža Najngolanmeđunarodni fudbalEvropaBelgijaAksel Vitsel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara