"Starteri iz meča sa Mordovijom"
"Starteri iz meča sa Mordovijom"

Spisak Partizana za pripreme u Sloveniji: Otpali Knežević i Aškovski, nagrađena deca iz omladinske škole

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.06.15. | 18:01

Na zahtev oca Andrije Živkovića prvaci sveta propuštaju i ovaj deo rada sa ekipom

Starteri iz meča sa MordovijomTara, Beograd, pa - Pohorje. Posle silaska sa planine i četvorodnevnog intermeca u gradskoj vrevi fudbalere Partizana opet čeka boravak na svežem vazduhu. Crno-beli se u ponedeljak sele u Sloveniju, gde će u već tradicionalnoj bazi, iznad Maribora, udariti pečat na pripremni period u susret novoj sezoni.

Zoran Milinković na put vodi 26 igrača koji će se do 9. jula boriti za status prvotimca. Posle kontrolnog susreta sa Mordovijom, šef struke crno-belih je skratio početni spisak za dva imena i odlučio da u inostranstvo ne putuju levi bek Stefan Aškovski i krilni vezista Filip Knežević. Pocenjeno je da je bolje da odu u neku sredinu gde će igrati, a klub će narednih dana rešiti njihov status najverovatnije u vidu pozajmica.

Izabrane vesti

Za kvalitetan rad tokom prve faze priprema na Tari ostankom uz prvotimce nagrađeni su vezista Saša Lukić (i ranije bio na pripremama, a debitovao u poslednjem kolu minule sezone protiv Novog Pazara), kao i dojučerašnji zadnji vezni Teleoptika Nemanja Glavčić (pre deset dana potpisao profesionalni ugovor) i krilo Marko Golubović (ostavio izuzetan utisak na treninzima, ali i u prve dve kontrolne utakmice).

Sa poečtnog spiska otpali su omladinci Bošnjak, Perišić, Damnjanović, Čermelj i Čađenović, dok će se ekipi u utorak priključiti novajlija iz Napretka Nikola Trujić, koji praktično nije imao odmor, jer je odmah posle baraža „uskočio“ u dres mlade reprezentacije, pa mu je trener Milinković dozvolio da dodatno predahne.

Inače, na zahtev Jovice Živkovića, oca Andrije Živkovića, klub je dozvolio trojici zlatnih Orlića - Ivanu Šaponjiću, Miladinu Stevanoviću i strelcu najlepšeg gola na Mundijalitu - odmor do 9. jula, pa će se prvaci sveta u omladinskoj konkurenciji priključiti ekipi Partizana tek po završetku priprema u Sloveniji.

Na Pohorje u ponedeljak jutro kreću sledeći igrači:

Golmani: Živko Živković, Milan Lukač, Filip Kljajić;

Defanzivci: Miroslav Vulićević, Ivan Bandalovski, Gregor Balažic, Lazar Ćirković, Branko Ilić, Fabrisio Dornelas, Miloš Ostojić, Miroslav Bogosavac, Nemanja Petrović.

Vezisti: Darko Brašanac, Marko Jevtović, Saša Lukić, Nemanja Glavčić, Saša Ilić, Stefan Babović, Petar Grbić, Nikola Ninković, Predrag Luka, Ivan Petrović, Saša Golubović, Nenad Marinković.

Napadači: Valeri Božinov i Nemanja Kojić.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SuperligaStefan AškovskiSrbijaFK PartizanFilip Knežević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara