Sportingu je finale važnije

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.04.19. | 11:24

Benfiku više zanima osvajanje titule (21.45)

Derbi za finale kupa. Lisabonski rivali su u dobrim formama, a rezultat prve polufinalne utakmice (2:1 za Benfiku) sve opcije drži otvorenim. No, možda je ovo takmičenje za nijansu važnije Sportingu, pošto mu daje priliku da posle Liga kupa osvoji još jedan trofej u ovoj sezoni jer je prilično jasno da Lavovi nemaju šanse za neki značajniji uspeh u prvenstvu.

Čini nam se da je Benfiki ipak mnogo bitnija borba za šampionsku titulu s Portom. Momci Bruna Lagea trenutno su na liderskoj poziciji izjednačeni sa Zmajevima, a i jedne i druge očekuju obaveze u Evropi, pa je neophodno da pametno rasporede snagu i prioritete.

Izabrane vesti

Na obe strane postoje izvesne kadrovske poteškoće. Benfikine su nešto starijeg porekla, pa su se gosti već navikli na njih, dok su treneru Sportinga Marcelu Kejzeru dodatne glavobolje zadale povrede napadača Basa Dosta, jednog od dvojice najboljih strelaca ekipe, te Abdulaja Dijabija, koji su se požalili na probleme uoči minulog vikenda.

Lavovi ove sezone igraju odlično na svom terenu – u prvenstvu nisu dobili samo dve utakmice, no jedina ekipa koja je slavila kod zeleno-belih bili su upravo Orlovi (drugi meč na kojem nije došao kec bio je remi sa Portom). Pomenutom treba dodati i činjenicu da Benfika nije izgubila međusobni duel od novembra 2015. i okršaja u kupu, koji je Sporting dobio u produžecima.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 21:45 4162 POR K Sporting - Benfica tgg gg 1,65
Ukupna kvota1,65

PORTUGALIJA, KUP - POLUFINALE, REVANŠ MEČEVI

Utorak
Braga - Porto 1:1 (1:0) /prvi meč 0:3/
/Paulinjo 41 - Danilo 84/

Sreda
21.45: (2,85) Sporting (3,20) Benfika (2,40) /prvi meč 1:2/

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

Kup PortugalaKup PortugalijeBenfikaSporting Lisabonsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara