""
""

Srbin hrabri Ludogorec: Marakana je mač sa dve oštrice! Očekujem defanzivnu Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.08.16. | 12:59

„Ludogorecu će biti potrebna sreća da izdrži prvih 15 minuta“, poručio Uroš Golubović

Nekadašnji golman Rada Uroš Golubović je jedan od onih čije ime se s velikim poštovanjem izgovara u Razgradu. Nekadašnji čuvar mreže Rada osvojio je dve titule sa Ludogorecom u periodu kada je tim iz bugarske provincije počeo da udara temelje višegodišnje vladavine.

Svesni su u Bugarskoj šta ih očekuje na Maloj Marakani, ali Golubović smatra da Ludogorec i dalje ima ozbiljne šanse da se plasira u plej-of za Ligu šampiona. On kaže da je Ludogorec neshvatljivo izgubio kontrolu meča u prvoj utakmici i da zbog toga u prtljag za Beograd nosi negativan remi.
„Igrao sam pred 25.000 navijača na Marakani kada sam bio mlad. Znam kakva atmosfera vlada, ali to može da bude mač sa dve oštrice za domaću ekipu. Navijači Crvene zvezde mogu da daju krila ekipi, da je podignu u kritičnim momentima, ali isto tako i da natovare velika očekivanja. Iz iskustva znam da je protivničkoj ekipi teško da preživi prvih 15 minuta. Ludogorec će morati da bude koncentrisan u uvodnom delu, kasnije će im biti lakše“, poručio je Uroš Golubović.

Izabrane vesti

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL ZVEZDE I LUDOGORECA

On je upozorio Dermendžijeva da bi Zvezdin trener vrlo lako mogao ponovo da mu postavi zamku.
„Ne očekujem da će Zvezda svim silama da krene u napad. Imaju jako dobrog trenera. Siguran sam da će čekati pravu priliku za kontru. Međutim, nosiće ih pun stadion. Veerovatno će u jednom trenutku morati da se otvore. To će biti šansa za Ludogorec. Ovde u Srbiji je prvenstvo počelo, ali niko ne priča o tome. Čeka se samo dvoboj između Zvezde i Ludogoreca“.

Golubović ne očekuje velike promene u Zvezdinoj igri.

„Verujem da će igrati sa istih 11 kao u Razgradu. Izostavljanje Uga Vijeire je bilo iznenađenje. Treba da znate da je Katai krilo, ali da je trener Crvene zvezde osetio da može da pobegne kao napadač. On je tehnički izuzetno naderen fudbaler“, jasan je bivši golman Rada.

(Foto Star Sport)

 


tagovi

Uroš GolubovićSrbijaLiga šampionaKlaudiu KeseruEvropaFK Crvena zvezdaAleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara