""
""

Srbin ponovo na ceni: U Lijež stižu ponude Selte i Dinama

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.06.17. | 21:17

Standard neće po svaku cenu držati igrača u klubu, već će u slučaju dobre ponude imati odrešene ruke za odlazak

Srpski defanzivac Miloš Kosanović ponovo privlači pažnju veliku pažnju evropskih klubova, pa su se posle grčkih velikana PAOK-a i AEK-a, u igru uključili i Selta iz Viga, odnosno Dinamo iz Moskve.

Izabrane vesti

U Liježu su jasne stvari, Standard neće po svaku cenu držati igrača u klubu, već će u slučaju dobre ponude imati odrešene ruke za odlazak.

Velika potražnja samo dodatno povećava vrednost i pregovaračku moć uprave kluba, ali za sada još nije bilo nijedne konkretne ponude, što bi moglo da se promeni u narednim danima.

Kosanović je profesionalnu karijeru započeo u Mladosti iz Apatina, potpom je igrao u poljskoj Krakoviji, dok je 2014. godine stigao u Mehelen. Samo dve godine kasnije potpisao je za Standard za obeštećenje od 2.000.000 evra.

Kosanović je debitovao za Srbiju protiv Francuske u septembru 2015. godine, a početkom 2016. godine je doživeo povredu kolena, koja ga je udaljila šest mesecio od terena. Ipak, u finišu sezone se u potpunosti vratio u takmičarski ritam i ponovo se našao u žiži tamošnje javnosti.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

BelgijaMiloš Kosanovićreprezentativni fudbalStandard Lijež

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara