"Navijači Čelsija imaju razloga za zadovoljstvo"
"Navijači Čelsija imaju razloga za zadovoljstvo"

Srećni broj sedam i milostivi žreb za Čelsi

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.08.14. | 17:00

Londonski klub je možda i najtaličniji u Evropi. Samo pogledajte koje je timove imao za protivnike u poslednjih sedam učešća u grupnoj fazi Lige šampiona

Navijači Čelsija imaju razloga za zadovoljstvoNovcem Romana Abramoviča postavljen je temelj, znanjem Žozea Murinja sav taj keš pretvoren je u realnu vrednost, ali... I sreća je bila na strani Čelsija. Svi su to izgovorili čim je odrađen žreb za grupnu fazu nove Lige šampiona, ali tek kada pažljivo pročitate sve timove koje su londonski Plavci imali za protivnike u poslednjih sedam godina shvatite koliko ste u bili u pravu. Naravno, niko ne spori sjajne rezultate u nokaut fazi takmičenja, ali što se tiče jesenjeg dela sezona - šetnja za Čelsi.

Ove godine Maribor, Sporting Lisabon i Šalke za po mnogima siguran prolaz engleskog tima u nokaut fazu takmičenja.

Izabrane vesti

Prošle, opet Šalke, Bazel i Steaua. Idemo dalje. U sezoni 2012/2013 Nordsjeland, Šahtjor i Juventus, godinu ranije Genk, Bajer Leverkuzen i Valensija, na žrebu 2010.  Čelsi je izvukao Spartak iz Moskve, Žilinu i Olimpik Marselj, 2009. za protivnike je imao APOEL, Porto i Atletiko (tada ne još ovoliko jak), 2008. Kluž, Bordo i Roma, a 2007. Valensija, Rozenborg i ponovo- Šalke.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČelsiEngleskaEvropaLiga šampionaUEFA žreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara