"Igrači Intera čestitaju Vidiću"
"Igrači Intera čestitaju Vidiću"

Srpska stena nezaustavljiva: Vidić ukrotio Vučicu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.08.14. | 21:12

Inter se sada nalazi na korak od finala Internacionalnog kupa šampiona, pošto je preuzeo prvu poziciju od Mančester junajteda...

Igrači Intera čestitaju VidićuPun pogodak! Tako se može opisati potez uprave Intera da ovog leta dovede Nemanju Vidića, koji na turneji po SAD-u prosto blista! Doskorašnji kapiten Mančester junajteda odigrao je još jednu maestralnu partiju, ovog puta protiv Rome, u utakmici koju su Nerazuri dobili sa 2:0.

A, jedan od strelaca upravo je bio srpski internacionalac, koji je pokazao da će biti ogromno pojačanje ovog tima u borbi za Skudeto. Njegov pogodak iz finiša prvog poluvremena bio je drugi na Internacionalnom kupu šampiona, pošto je bio strelac i u pobedi protiv Reala, u penal seriji.

Izabrane vesti

Interesantno, Davide Astori je debitovao u dresu Đalorosija, dok je Dodo po prvi put zaigrao protiv bivših saigrača iz Rima.

U prvom meču poslednjeg kola Grupe A igranom u Filadelfiji puleni Valtera Macarija odigrali su jednu dominantnu partiju protiv indisponirane Vučice, čiji igrači nisu bili na prepoznatljivom nivou.

Prvu priliku na utakmici imao je Zdravko Kuzmanović, koji se ustalio u sastavu Intera na ovoj turneji, ali je Skorupski bio na visini zadatka. Posle nekoliko vezanih prilika, tim iz Milana probio je led u samom finišu prvog poluvremena. Centaršut sa leve strane uputio je Dodo, a najviši u skoku bio je Vidić, čiji je maestralni hitac glavom završio iza leđa golmana Rome za 1:0.

Ni u drugom poluvremenu situacija se nije bitnije menjala. Inter je gotovo konstantno napadao, Roma je tek povremeno umela da pripreti. Ipak, tačku na ovaj meč stavio je Nagatomo u 69. minutu, posle loše reakcije protivničke odbrane.

Inter sada ima šest bodova, Mančester junajted pet, Roma tri i Real jedan. Da bi Nerazuri otišli u finale potrebno je da Kraljevski klub savlada Đavole. 

-------------------------------------------------

INTER - ROMA 2:0 (1:0)
/VIdić 45+2, Nagatomo 69

Inter: Handanović (Karizo 63) - Andreoli (Ranokija 75), Vidić (Silvestre 81), Huan Hesus - Nagatomo (Mbaje 75), Jonatan, M'Vila (Kovačić 63), Kuzmanović (Guarin 63), Dodo (D’Ambrozio 63) - Bota (Laksalt 63), Ikardi (Bonacoli 81)

Roma: Skorupski - Florenci (Paredes 77), Astori (Kalabrezi 77), Kastan (Benatija 13) (Romanjoli 71), Emanuelson (Kol 61) - Pjanić (Salih Učan 61), De Rosi (Keita 61), Najngolan (Balasa 77) - Iturbe (Borijelo 71), Destro (Toti 61), Ljajić (Sanabrija 71)

-------------------------------------------------

(FOTO: Action Images)


tagovi

RomaNemanja VidićJuto NagatomoItalijaInternacionalni kup šampionaInterEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara