Srpska veza "šiša" Ovnove

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.03.18. | 11:02

Mi bismo rizikovali sa dvojkom, ali ako sumnjate, opredelite se za GG

Derbi ima samo bod više od protivnika, što je samo po sebi dovoljan razlog da očekujemo neizvesnu partiju. Fenomenalna forma dovela je Fulam u situaciju da sada može čak da se nada direktnom plasmanu u Premijer ligu. Istini za volju, drugoplasirani Kardif je i dalje podaleko, ali kada je takmičenje ovako jako, u njegovoj završnici je sve moguće. Uostalom, ako su izabranici Slaviše Jokanovića (koji za "recept" za promociju") u prošlom kolu tukli vodeći Vulverhempton, jasno je da svi drugi imaju razloga da strepe.

Za razliku od gostiju, koji su poslednji prvenstveni poraz doživeli sredinom decembra u Sanderlendu i od tada vezali devet pobeda i tri remija, Derbi je malo pao. Ovnovi su četiri kola bez trijumfa (tri remija i poraz), a od početka 2018. prilično su skloni nerešenih rezultatoma - šest od devet mečeva. Menadžer domaćih Geri Rouvet nada se da će vodeći strelac lige Macvej Vidra biti spreman za Fulam. On je zbog povrede prepona propustio gostovanje Derbija u Redingu, na kojem je iskusni defanzivac Kris Berd zaradio crveni karton, zbog kojeg ga neće biti na terenu.

Izabrane vesti

Najveća opasnost Rouvetovim izabranicima pretiće od mladog Rajana Sesenjona koji u maju puni 18 godina i u dosadašnjem delu Čempionšipa postigao je 13 golova (četiri manje od Vidre) i koji bi, prema pisanju ostrvskih medija uskoro mogao da se nada pozivu u seniorsku selekciju Engleske. I dovođenje Aleksandra Mitrovića iz Njukaslazasad se isplaćuje Jokanoviću - upravo su on i Sesenjon bili najzaslužniji za trijumf nad Vukovima.

Mi bismo rizikovali sa dvojkom, ali ako sumnjate, opredelite se za GG.

ENGLESKA 2 - 35. KOLO

Petak
Midlzbro - Lids 3:0 (2:0)
/Bamford 31, 36, 68/

Subota
16.00: (3,50) Bolton (3,00) Preston (2,30)
16.00: (1,75) Bristol Siti (3,60) Šefild Venzdej (4,90)
16.00: (2,65) Derbi (3,25) Fulam (2,70)
16.00: (1,70) Milvol (3,60) Sanderlend (5,30)
16.00: (2,15) Notingem (3,20) Birmingem (3,60)

Vulverhempton Reding - ODLOŽENO
Aston Vila Kvins Park Rendžers - ODLOŽENO
Barnsli - Norič - ODLOŽENO
Brentford - Kardif - ODLOŽENO
Ipsvič - Hal - ODLOŽENO
Šefild Junajted - Barton - ODLOŽENO

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Slaviša JokanovićAleksandar MitrovićRajan Sesenjon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara