""
""

Srpski recept za izvođenje slobodnjaka: Namestiš loptu na 20 metara i samo prebaciš živi zid (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.08.15. | 17:46

Majstor se zove Nikola Lukić i igra za Minsk

Vuk Rašović i Ljubiša Ranković su uzeli meru BATE Borisovu i pokazali kako bi Partizan trebalo da igra sledeće sedmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Nenad Adamović igra u životnoj formi i postiže spektakularne golove za Dinamo, ali u Minsku žari i pali još jedan Srbin. Ime mu je Nikola Lukić (25) i minulog vikenda potvrdio je da je majstor izvođenje slobodnih udaraca.

Lukić je u 23. minutu utakmice protiv Dinama iz Bresta demonstrirao izvanrednu tehniku, školski prebacio živi zid i matirao golmana Dudara, pokrenuvši svoj tim ka preokretu (2:1) koji mu je doneo proboj u gornji dom tabele lige Belorusije.

Izabrane vesti

Pogodak Nikole Lukića možete pogeldati na 1.40.

Inače, Minsk u poslednjih sedam kola ima čak šest pobeda i samo jedan remi, a ta pozitivna serija omogućila je klubu iz glavnog grada se vine na četvrto mesto i na polovini prvenstva konkuriše za poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Dobri rezultati Minska poklopili su se sa povratkom bivšeg igrača Zemuna, niškog Radničkog i gornjomilanovačkog Metalca na teren.

Lukić je zbog operacije ključne kosti propustio uvodni deo sezone, ali se onda na najbolji način vratio u ekipu i ovo mu je već drugi pogodak iz slobodnog udarca u poslednjih mesec dana. Preslikan.

Podsetimo, skoro na identičan način zatresao je mrežu na gostovanju Vitebsku. Taj gol možete videti 4.15.


tagovi

slobodan udaracNikola Lukićmeđunarodni fudbalFK MinskBelorusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara