"Ume da bude nezgodan: Mesi"
"Ume da bude nezgodan: Mesi"

Šta se desi kad poludi Mesi? Pesnica u lice za navijača Rivera!

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.12.15. | 17:39

Argentinac se fizički obračunao sa zemljakom koji ga je pljunuo na aerodromu u Tokiju

Ume da bude nezgodan: Mesi

Napadač Barselone Leo Mesi udario je jednog navijača River Plate nakon što ga je fan šampiona Južne Amerike pljunuo na erodromu u Tokiju minulog vikenda.

Izabrane vesti

Argentinac je sa katalonskim klubom trijumfovao u nedelju u finalu Svetskog klupskog prvenstva u Japanu gde je savladana River Plata sa 3:0, a incident se desio u ponedeljak dok se ukrcavao u avion za povratak kući. Tom prilikom grupa navijača River Plate počastila je zvezdu Barse uvredama i psovkama, a jedan od njih je čak i pljunuo 28-godišnjeg fudbalera Katalonaca. 

Prema informacijama, Mesi je na to pljuvanje odgovorio udarcima pesnicom u lice, ali su Luis Suarez i trener Luis Enrike sprečili teži incident i smirili situaciju. Argentinac je na meču sa Riverom postigao uvodni gol u trijumfu od 3:0, a čak je tom prilikom podigao i ruku i izvinio se zemljacima.

Sukob u Tokiju

Možda zato, predsednik Rivera Rodolfo Donforio je navijača svog kluba označio kao idiota.
“Uvek se nađe neki idiot, koji pokvari sve. Leo je džentlmen. Kada je dao gol podigao je ruku i izvinio se. Čestitao nam je na svemu što smo postigli i tom prilikom rekao da je kao mlad fudbaler bio nadomak Rivera. Treba da znate da gubite i da priznate onome ko je bolji od vas”, smatra Donforio

Kako se navodi u argentinskim medijima, incident i pesničenje Mesija sa navijačem Rivera nisu prijavljeni japanskim vlastima, pa se neće voditi nikakva istraga.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

River PlejtLionel Mesiincidenti navijaca

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara