"BOKINI PULENI"
"BOKINI PULENI"

Šta to puca? Petarda na Bombonjeri! Proradio Pablo Osvaldo (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.03.15. | 09:40

Treća uzastopna pobeda Boke u Kopa Libertadoresu...

BOKINI PULENIBoka je u fantastičnoj formi, a protiv Zamore je zabeležila i treći trijumf u Libertadoresu ove sezone, te tako zadržala stoprocentan učinak u kontinentalnom takmičenju. Atletiko Nasional je bio bolji od ekvadorske Barselone, dok je Tigres slavio u San Hozeu.

Boka je jako otvorila meč i do poslednjeg zvižduka igrala u žestokom tempu i sa željom da postigne što više golova. Golaedu protiv Zamore (Venecuela) otvorio je Meli pogotkom u 7. minutu utakmice. Sedam minuta kasnije, Lodeiro je krunisao prelepu akcije domaćeg tima, a na potpuno oduševljenje domaćih navijača, pre kraja prvog poluvremena, njihovi ljubimci su još jednom zatresli mrežu protiv Zamore za 3:0 pre odlaska na odmor.

Izabrane vesti

U drugom poluvremenu, šou je imao bivši igrač Juventusa, Intera i Sautemptona, Pablo Osvaldo koji je postigao dva pogotka za konačnih 5:0.

Barselona je dočekala kolumbijski Atletiko Nasional i izgubila. Domaći su vodili golom Alemana u 1. minutu, ali je Gera u 65. smanjio na 1:1, da bi Ruiz u poslednjem minutu nadonade drugog poluvremena postigao pogodak za pobedu gostiju.

San Hoze je u sjajnoj atmosferi dočekao ekipu Tigresa, koja je u Oruru propustio priliku da obraduje svoje navijače iako je bio bolji rival protiv Mekikanaca. Eskoto je postigao vodeći pogodak za Tigres u 38. minutu, a posle promašenog penala San Hozea, u 75. minutu, ispostavilo se i jedini pogodak na utakmici.

Kopa Libertadores:

Boka juniors - Zamora 5:0 (3:0)
/Meli 7, Lodeiro 14, Karizo 36, Osvaldo 68, 81/

Barselona SC - Atl. Nasional 1:2 (1:0)
/Aleman 1 - Gera 65, Ruiz 90+4/

San Hoze - Tigres 0:1 (0:1)
/Eskoto 38/

(FOTO: Action Images)


tagovi

Tigremeđunarodni fudbalKopa LibertadoresJužna AmerikaBoka juniorsAtletiko Nasional

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara