"Suarez i Kjelini na Kupu konfederacija 2013."
"Suarez i Kjelini na Kupu konfederacija 2013."

Stara ljubav zaborava nema: Suarez i Kjelini - prva runda!

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.06.14. | 15:43

Ova scena, kad se jedan drugome, kao zaljubljeni, naslone na rame... Deluje nam tako poznato... Deža vi?

Suarez i Kjelini na Kupu konfederacija 2013.

Neke stvari se jednostavno ne menjaju. Mercedes ili BMW uvek će biti sinonim za dobar automobil, Grci teško da će zaigrati tiki-taku, a Luis Suarez i Đorđo Kjelini još teže će završiti utakmice bez da prethodno ne pokušaju jedan drugom oči da iskopaju.

Izabrane vesti

I ne kažemo to samog zbog vampirskog postupka Urugvajca koji je može i presudio Italiji na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Ne, već zato što smo potvrdu o hemiji koja vlada među njima dobili čeprkajući po arhivi. U kojoj smo, između ostalog, iskopali i zanimljiv set fotografija sa Kupa konfederacija iz 2013. 

Naravno, opet Brazil, Salvador doduše, i isti junaci u glavnim ulogama s tim da je inicijalna kapisla bio Suarezov pokušaj da simuliranjem iznudi penal... Kjelini se osetio prozvanim da mlađem kolegi očita bukvicu, posle smo videli unošenje u lice, pa i sada već tradionalno "trljanje ramenom o rame" , koje se, za razliku od sinoćnjeg incidenta u Natalu, tada nije završilo "krvavim poljupcem" Uguvajca... A nije da Suarez nije osetio glad i krenuo da prezalogaji.

Kako ono beše kažu: Ko se bije, taj se voli?

 

Ko se zadnji smeje najslađe se smeje?

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

reprezentativni fudbalLuis SuarezĐorđo KjeliniBrazil2014DBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara