"Nikola Stojiljković"
"Nikola Stojiljković"

Stojiljkoviću okačena cena - 4.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.05.17. | 15:37

Povremeni reprezentativac Srbije na izlaznim vratima iz Brage

Nikola Stojiljković

Menadžer Saša Simić pozvan je u Bragine kancelarije. Više je tema za razgovor, ali prva i osnovna je budućnost Nikole Stojiljkovića na Munisipalu. Klupska želja je da se dve strane rastanu i da se u kasu Brage slije neki evro. Tačnije, njih 4.000.000 koliko Braga planira da zaradi na 24-godišnjem srpskom reprezentativcu.

Izabrane vesti

Ako Braga i uspe da pronađe kupca za taj novac, Stojiljković će na Munisipalu ostati upamćen kao odličan posao s obzirom na to da je pre samo dva leta doveden iz Čukaričkog za 750.000 evra.

Ipak, posle nešto slabije druge sezone u Primeiri - devet golova sve skupa, pet u prvenstvu - procenjeno je da je sada najbolji trenutak za rastanak, iako Stojiljkovićev ugovor traje do 2020. godine.

Otud poziv Simiću da dođe na sastanak. Rekosmo već, više je tema za razgovor. Pored Stojiljkovića govoriće se i o statusu Crnogorca Nikole Vukčevića, te o bivšem igraču Radničkog iz Kragujevca, pa i imenjaka iz Niša i Vojvodine, Lazaru Rosiću, koji je bio manje-više standardan u prvoj postavi ekipe.

Međutim, trener Abel Fereira, koji je pre mesec dana preuzeo dirigentsku palicu na Munisipalu, nikome od pomenute trojice Balkanaca ne želi da garantuje mesto u timu. U takvim situacijama najbolje je porazgovarati i čuti šefove zamisli.

(FOTO: Action Images)


tagovi

PortugalNikola StojiljkovićLazar RosićEvropaBraga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara