""
""

Sudije pomažu Juventusu

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.05.17. | 19:15

"To se događalo ranije, a događa se i danas", tvrdi Kamil Glik

Defanzivac Monaka Kamil Glik priznaje da je možda zaslužio crveni karton zbog gaženja Gonzala Iguaina u sinoćnom revanšu polufinala Lige šampiona, ali istovremeno i tvrdi da Juventus uživa veliku pomoć sudija na terenu.

Izabrane vesti

Dakle, ono što je bilo nekada glavno obeležje torinskog kluba i zbog čega je Stara dama bila izbacivana u Seriju B u aferi Kalčopoli pomenuo je i bivši kapiten Torina.
„Nisam namerno nagazio Iguaina, niti sam želeo da provociram navijače Juventusa. Možda sam zaslužio crveni karton, ali ranije igrači Juventusa nisu isključivani za mnogo gore stvari. Ne morate čak ni da se vraćate mnogo u prošlost, samo pogledajte nedavni meč sa Torinom i zašto je Akua nepravedno isključen, a Siniša Mihajlović dobio dve utakmice suspenzije samo zato što je ukazivao na to“, izjavio je Glik za poljsku televiziju.

Iskusni štoper Kneževa je potom bez dlake na jeziku optužio Staru damu.
„Sudije uvek pomažu Juventusu. Nažalost, to se događalo ranije, a događa se i dan danas. Izvesno je i da će se događati i u budućnosti i to niko ne može da zaustavi“, poručio je Kamil Glik.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ItalijaJuventusKamil GlikMonakoSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara