"Gonzalo Iguain"
"Gonzalo Iguain"

Sudijska nepravda i izbezumljeni Gonzalo sam protiv svih! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.04.16. | 14:35

Iguain pobesneo u porazu od Udinezea

Gonzalo IguainMožda šest bodova ne izgleda toliko, ali kad ti protivnik u 21 kolu ispusti samo dva boda duboko u sebi znaš da je mogućnost da ćeš u preostalih sedam uspeti da nadoknadiš zaostatak. Gonzalo Iguain je to osetio na Friuliju. Zapeklo je u stomaku. I zbog neuspeha Napolija protiv Udinezea, a verovatno i zbog što je osetio da sudija Masimilijano Irati baš i nije posebno zainteresovan za dolazak titule u Napulj.

Istina, Napolitanci samo sebe mogu da krive za poraz u Udinama, ali kao i svaki ostrašćeni navijač teško da će se oteti utisku da je Iguain isključen iz igre na pravdi boga. I to verovatno dovesti u vezu sa onom starom vezom Juventusa i sudijske organizacije.  Bez obzira na to što je, ponovićemo, Napoli sam kriv, kao i to što je Juve ove sve sezone jednostavno prikazao više od konkurencije.

Izabrane vesti

Ciao bella Napoli! Skudeto je crno-beli (VIDEO)

Ali to će teško utešiti Napolitance. Pre svih Gonzala Iguaina, koji je - nema sumnje u to - shvatio da je titula izgubljena onog trenutka kada je Felipe maestralno obavio svoj deo zadatka. Prvo lukavo udario argentinskog golgetera sa leđa, ne toliko jako, ali taman da isprovira reakciju. Utisak je da se Iguain na vreme dozvao pameti i da ga je Felipea u najgoroj varijanti slučajno nagazio. Irati je, međutim, izvadio žuti karton i pokazao Argentincu da ode u svlačionicu.

Rizikujući pritom da dobije batine, jer je Gonzalo tada zaista izgubio razum i sigurno sebi namestio kaznu žešću od jednog meča suspenzije. Pretio je golgeter Napoli sudiju, krenuo da se razračuna i sa Felipeom, nije blagonaklono gledao ni na pokušaje saigrača i protivničkih fudbalera, pa i ljudi zaposlenih u klubu, da ga smire.

Pojedini mediji su videli suze. Manje je to bitno. Mi smo videli frustraciju. Ali nije lako jednom igraču da povuče ceo tim do pehara. Jedan je Maradona.

(FOTO: Action Images)


tagovi

UdinezeSerija ANapoliMasimilijano IratiItalijaGonzalo IguainFelipeEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara