"Drinčić u duelu sa Kovačevićem"
"Drinčić u duelu sa Kovačevićem"

Suspenzije posle derbija: Drinčić i Volkov ne igraju protiv Jagodine

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.04.15. | 13:47

Šansa za Sašu Markovića i Nemanju Petrovića

Drinčić u duelu sa KovačevićemŠest kola do kraja i pet bodova viška. Čini se, komotna pozicija za fudbalere Partizana, koji u narednoj rundi, ipak, neće biti kompletni. Za susret protiv Jagodine u 25. kolu Superlige van konkurencije su Nikola Drinčić i Vladimir Volkov.

Obojica su suspendovani žutim kartonima na 148. večitom derbiju. Iskusni vezista je opomenut zbog prekšaja na sredini terena u 85. minutu, to mu je četvrta javna opomena u aktuelnom prvenstvu, dok je levi bek šesti put „požuteo“ već u petom minutu, zbog prigovora sudiji Miloradu Mažiću, na čiju arbitražu je imao zamerke posle meča.

Izabrane vesti

Ovakva situacija, međutim, nije novost za stručni štab crno-belih. Pre dva kola, protiv Mladosti iz Lučana, Drinčić je presedeo na klupi, a Volkov usled lakše povrede bio na tribinama, menjali su ih Saša Marković i Nemanja Petrović, a očekuje se da Zoran Milinković posegne za istim rokadama i u sredu veče.

Inače, susret protiv Jagodine biće prilika fudbalerima Partizana da se revanširaju Ćuranima za jedini poraz u dosadašnjem toku prvenstva (0:1), uz podsećanje da su nedavno istog rivala eliminisali iz polufinala Kupa Srbije (3:0, 2:0).

(FOTO: Star sprot)


tagovi

Vladimir VolkovSuperligaŠpanijaFK PartizanNikola Drinčić148. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara