""
""

Sve je bliže… Milanu fali “sića” za Vicela! Potom ide napad na štopera i Ibru

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.07.15. | 23:30

Posle Bertolaćija, Bake i Luiza Adrijana, Galijani je svim silama krenuo na Belgijanca iz Zenita

Milan se bliži još jednom velikom pojačanju ovoga leta. U toku je misija dovođenja Aksela Vicela na San Siro. Belgijanac je iz dana u dan sve bliži selidbi u redove Rosonera.

Izabrane vesti

Interesovanje Milana za Vicela je ošte poznata stvar. Tražili su ga još dok je bio član Benfike. Zenit ih je tada pobedio. Sada je drugačija situacija, Milan je platežno sposobniji nego u minulih nekoliko godina. Dolascima Bake i Luiza Adrijana Milan je stvorio moćan napadački tandem kojem bi u finišu prelaznog roka mogao da bude pridodat Ibrahimović.

Do tada, Galijani mora da Mihajloviću obezbedi veliko pojačanje u veznom redu i štopera. Za ovu prvu operaciju je Vicel glavna meta. Pregovori su intenzivirani prethodnih dana. Vicelov menadžer je potvrdio da je Belgijanac dogovorio svoje uslove sa Rosonerima. Ugovor na četiri godine sa platom od 4.000.000 evra po sezoni. Sada čeka da Milan pritisne Zenit i da završi transfer.

Galijani polako podiže tempo i pojačava ponudu. Zenit je na početku tražio 40.000.000 evra, a Milan je nudi duplo manju sumu. Sada je situacija takva da su dve strane daleko bliže dogovoru. Zenit je spustio zahtev na 30.000.000 evra, Galijani je podigao ponudu na 22.000.000 evropskih novčanica plus još 3.000.000 evra na ime eventualnih bonusa. Fali još “samo” 5.000.000 evra, za očekivati je da Milan pojača ponudu i da dgovor bude postignut.

Pored Vicela, Rosoneri jure još dve mete. neophodanm im je štoper, pominju se razna imena, ali Siniša Mihajlović insistira na Alesiju Romanjoliju za kojeg Roma traži 18.000.000 evra. Na kraju, tu je i uvek aktuelna priča o povratku Zlatana Ibrahimovića. Galijani čeka finiš prelaznog roka kako bi za sitne pare dobio Ibrakadabru. Vetar u leđa za povratak Ibrahimovića je sve realniji dolazak Anhela Di Marije u PSŽ. Argentinac bi na Parku prinčeva dobio platu od 16.000.000 evra po sezoni što znači da bi francuski klub morao da skine Šveđanina sa platnog spiska. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARusijaPremijer ligaprelazni rok 2015MilanItalijaEvropaAksel Vicel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara