"Aleks Okslejd-Čemberlen"
"Aleks Okslejd-Čemberlen"

Sveci spremili megaponudu za odbeglog sina!

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.04.16. | 09:57

Aleks Okslejd-Čemberlen glavna je meta Sautemptona u letnjem prelaznom roku

Aleks Okslejd-Čemberlen

Sautempton želi da učini Aleksa Okslejd-Čemberlena svojim najplaćenijim fudbalerom narednog leta. Ambiciozni Sveci označili su vezistu Arsenala kao glavnu metu u letnjem prelaznom roku, a kako bi ga privoleli na potpis ponudiće mu čak i ulogu zamenika kapitena kluba sa Sent Merija.

Izabrane vesti

Rukovodstvo Sautemptona je odlučno u nameri da pobedi konkurenciju koju ima u Mančester Sitiju, Vest Hemu i Čelsiju kako bi vratilo u svoj klub 22-godišnjeg fudbalera, koji ne može da se izbori za mesto standardnog prvotimca na Emiratima, iako je Čemberlen i dalje jedan od najvećih talenata engleskog fudbala.

Njemu su preostale još dve godine ugovora sa Arsenalom, ali su mnogi klubovi zainteresovani za njega jer je i londonski gigant već poslao poruku da je spreman da ga proda već ovog leta. 

Takođe i kapiten Svetaca Hoze Fonte sam je probao da nagovori Okslejd-Čemberlena da se vrati u nekadašnji tim, ali je jasno da za ubeđivanje nije dovboljna samo lepa reč, potrebna je i višemilionska ponuda koja bi ga naterala da razmisli o povratku kući.

Aleks Okslejd-Čemberlen je napustio Sautempton 2011. u transferu vrednom 20.000.000 evra, i uspeo je da se dokopa čak i dresa reprezentacije Engleske. Kasnije, povrede su uzele maha, prečesto je bio van tima zbog čega je izgubio mesto, pa će Sveci probati da ga vrate u život.

Njegova kupovina će takođe pokazati i menadžeru Ronaldu Kumanu da je klub ambiciozan i da Holanđanin treba da ostane na čelu Sautemptona i naredne sezone.

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici 


tagovi

TransferiSautemptonRonald KumanPremijer ligaHoze FonteEngleskaArsenalAleks Okslejd-Čemberlen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara