""
""

Svrake obleću oko Enfilda - žele da „kljucnu“ Staridža

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.01.18. | 14:32

Interesuje ih pozajmica

Njukasl se obratio Liverpulu s namerom da započne pregovore oko dovođenja Danijela Staridža na pozajmicu, piše uvek dobro obavešteni Skaj sport.

Glavni razlog zbog je Njukasl krenuo u ofanzivu na Staridža je nemogućnost da se tim s Sent Džejms Parka dogovori s Fajenordom kada je dovođenje Danca Nikolaja Jorgensena u pitanju.

Izabrane vesti

Svrake su poslale dve ponude. Poslednja je bila teška 15.000.000 funti, a Holanđani su to odbili i traže 20.000.000 funti za ovog igrača.

Sada su crno-beli preokrenuli kurs i krenuli su da kruže oko Enfilda. Želja je Staridž za kog su još zainteresovani Inter, Roma i Sevilja.

Inter je takođe zainteresovan za pozajmicu.

Ipak, Liverpul bi bio zadovoljan i kada bi Staridž ostao na Enfildu pošto Redsima treba dužina klupe zbog borbe u Premijer ligi za jedno od prva četiri mesta.

Podsetimo da su Redsi do sada imali stav da Staridž nije za pozajmicu i da u obzir dolazi samo prodaja, ali možda su omekšali pa Rafa Benitez i društvo uspeju da ih ubede.

Takođe, dolazak Staridža u Njukasl značio bi još dve stvari: prvo - Aleksandar Mitrović bi mogao da bude prodat, a drugo - Ričmond Boaći će imati opciju manje kada je ovaj prelazni rok u pitanju.

OVDE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci iz minuta u minut.

(FOTO: Action images)


tagovi

Danijel StaridžEngleskaEvropaLiverpulmeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara