"Gazeta je Nukuriju posvetila veliki prostor"
"Gazeta je Nukuriju posvetila veliki prostor"

Takav talenat zaslužuje paklen debi: Manćini brusi “bejbi“ Turea u Derbiju dela Madonina!

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.04.15. | 13:41

Mladi vezista Intera će baš protiv Milana odmeniti suspendovanog Fredija Gvarina i prvi put se naći u startnih 11 Roberta Manćinija, koji je na sličan način na veliku scenu izveo i Marija Balotelija

Gazeta je Nukuriju posvetila veliki prostorProšli put kada je Roberto Manćini ukazao šansu nekom od momaka iz omladinske škole Intera upoznali smo Marija Balotelija. Sada je na red da se fudbalskoj planeti predstavi Asane Demoja Nukuri, 18-godišnji vezista iz Obale Slonovače, koga na Apeninima nazivaju "bejbi Ture", mada navijačima Intera više prijaju poređenja sa legendarnim Patrikom Vijerom, a ni ona nisu retka. Reč je o momku koga je Neroazurima preporučio malo poznati menedžer Đovani Damijano Drago, koji se do sada nije dovodio u vezu sa najpoznatijim imenima, ali se svejedno izborio za imidž vrsnog poznavaoca prilika u afričkom fudbalu. Nukuri je evropsku odiseju počeo u Olimpiku iz Marselja, ali ga je prošlog jula Drago odveo u Milano.

Bingo!

Izabrane vesti

U 79. minutu prošlonedeljne pobede na gostovanju kod Verone zamenio je Garija Medela na terenu i upisao debi u Seriji A.
"Oduševljen sam, ali i svestan da sada moram da radim još jače. Šta mi je trener rekao pre no što sam ušao u igru? Rekao mi je da budem miran na lopti", rekao je Nukuri posle meča sa Veronom.

Samo sedam dana kasnije bi prema najavama italijanske štampe trebalo da se nađe i u Manćinijevoj startnoj postavi. Ovaj put umesto suspendovanog Fredija Gvarina. I to baš u velikom gradskom derbiju protiv Milana! Privilegija kakvu samo retki zasluže.
"Ovo je trijumf kojim je nadoknadio svaku prolivenu grašku znoja", ponosno govori Drago.

Navijači Intera sede na iglama. Ako se Asane Demoja predstavi u pravom svetlu možemo samo da zamislimo kolika će tenzija nastati kada – i ako – šansu dočeka njegov mlađi rat Zate Vilfrid, takođe polaznik Interove akademije.


tagovi

Serija ARoberto ManćiniItalijaInterEvropaderbi dela MadoninaAsane Demoja Nukuri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara