"Nagrađen: Nenad Tomović"
"Nagrađen: Nenad Tomović"

Tako radi ozbiljan tim: Fjorentina vezuje Tomovića do 2018. godine!

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.10.15. | 12:53

Lider Serije A ne želi da rizikuje i izgubi Srbina narednog leta, pa je stupila u pregovre. Novi ugovori i za Markosa Alonsa i Matija Fernadeza

Nagrađen: Nenad Tomović

Definitivno neki novi vetrovi duvaju u Firenci. Ne samo što je Fjorentina lider Serije A, koji igra najlepši fudbal na čizmi ove jeseni, već slavni klub i organizaciono pokazuje da su stare boljke prošlost u da namerava da dominira u Kalču. 

Izabrane vesti

Fjorentina je, recimo, ranije prečesto ostajala bez kvalitetnih fudbalera koji su napuštali ”Artemio Franki” bez obeštećenja na kraju sezone, kada im je isticao ugovor. 

E sada, kako bi izbegli isti problem i ovaj put, čelnici Ljubičastih odmah su stupili u pregovore i namertavaju da produže ugovore sa trojicom istaknutih prvotimaca, među kojima je i srpski reprezentativac Nenad Tomović. Osim nekadašnjeg štopera Zvezde i Rada, nove ugovore sa Ljubičastima potpisaće i sjajni Španac Markos Alonso, kao i Čileanac Mati Fernadez

Svi oni obavezaće se da će ostati u Firenci do juna 2018. godine, a ako uzmemo u obzir da su pre nekoliko nedelja nove sporazume sa klubom parafirali talentovani Federiko Bernadeski (do 2019.) i Kuma Babakar (do 2020.), jasno je da Fjorentina ima jasnu viziju za budućnost, a ne želi ni da izgubi novac.

Sporazum o produženju ugovora biće potpisan sledećeg ponedeljka u Firenci kada u klub stižu zastupnici pomenute trojice fudbalera, a jedni sa kojim nije dogovoreno produženje ugovora je Fakundo Ronkalja (aktuelni mu ističe sledećeg leta), sa kojim će pregovori uslediti tek sredinom novembra.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Serija ANenad TomovićMatijas FernandezMarkos AlonsoFjorentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara