""
""

Tako se to radi: Midtjiland odbio 6.000.000 evra od Ajaksa za dansko čudo oko kojeg se otima pola Evrope

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.06.15. | 22:12

Šampion Danske pokazao da nije mačiji kašalj i da se neće tek tako odreći usluga igrača koji je zaludeo i neke od najboljih evropskih klubova

Jedan od mladih fudbalera u Evropi koji bi i definitivno mogao da obeleži letnji prelazni rok je dansko čudo Pione Sisto iz Midtjilanda.

Izabrane vesti

Sisto je eksplodriao u prethodnoj sezoni danskog šampionata u kojem je Midtjiland režirao svojevrsno čudo osvajanjem titule. Još tokom sezone su se pronele glasine da su neki od najvećih evropskih klubova zainteresovani za ofanzivnog vezistu rođenog 1995. godine u Ugandi. Sisto igra na poziciji ofanzivnog vezsnog igrača i ističe se sjajnim pregledom igre i uvacivanjima iz drugog plana.

Danas stiže vest da je Midtjiland odbio ponudu Ajaksa tešku 6.000.000 evra za mladog reprezentativca Danske. Šampion je tako pokazao da neće biti lak plen u pregovorima i da se neće za sitne pare odreći svog bisera.

Ajaks nije odustao i uskoro bi mogao da pošalje finansijski jaču ponudu. Pored Kopljanika, za Danca se interesuju i Mančester Siti, Everton, Arsenal, a sve najbolje preporuke su zabeležili i skauti Barselone tako da neće biti iznenađenje ako i Katalonci uđu u trku.

Treba istraći i da Sisto sa Midtjilandom ima ugovor na još godinu dana, pa je jasno koliko čelnici kluba rizikuju, ali i koliko cene ono što imaju. 

(FOTO: Action images)


tagovi

prelazni rok 2015Pione SistoMidtjilandmeđunarodni fudbalHolandijaEvropaEredivizijaDanskaAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara