Tandem koji obećava

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.03.18. | 15:59

Andrea Karaćiolo i Ernesto Toregrosa kombinovano postigli 18 golova za Brešu

Serija B je poprimila obrise brojnih kvalitetnijih šampionata i ove sezone mogla bi da bude jedna od interesantnijih u Evropi. Uz elitni rang italijanskog fudbala, turski Super lig... Mnogo je kandidata za dve vize koje donose direktan plasman u Seriju A, ali i onih koji će strepeti za opstanak. Na zatvaranju 30. kola susreću se timovi iz donjeg doma - Novara i Breša (20.30).

Domaćin je skupo platio danak katastrofalnim partijama na svom terenu i posle tri uzastopna poraza dočekuje nimalo prijatnog gosta sa stadiona Mario Rigamonta. Samo dva puta ove sezone Novara je uspela da sačuva mrežu, a kako joj na noge dolazi ekipa u čijim redovima blista napadački tandem Andrea Karaćiolo - Ernesto Toregrosa (kombinovano postigli 18 golova), teško je očekivati da Lorenco Montipo neće imati posla.

Izabrane vesti

Novara i Breša tradicionalno igraju efikasne mečeve na Silvio Piloiju, budući da su svaki put pala najmanje tri gola. Takođe, Breša je znatno bolje ušla u drugi deo prvenstva, pa bi bilo pametno pokušati sa kombinacijom X2&2+.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:30 1022 ITA 2 Novara - Brescia kmb X2&2+ 2,25
Ukupna kvota2,25

Foto: Shutterstock


tagovi

Serija B

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara