""
""

Teodosić od sutra u Fenerbahčeu, Mekejleb ide u suprotnom pravcu

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.07.13. | 11:41

Naš plejmejker će potpisati dvogodišnji ugovor sa timom koji trenira Željko Obradović, iako je imao i ponudu Barselone

Srpski plemejker Miloš Teodosić napustiće moskovski CSKA i sutra potpisati dvogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom, na čijoj klupi odnedavno sedi Željko Obradović, prenose danas turski mediji.

Izabrane vesti

Kako se navodi jedan od najboljih evropskih plejmejkera potpisaće dvogodišnji ugovor sa slavnim klubom iz Istanbula i postati četvrto pojačanje ovog leta, posle Nemanje Bjelice, Luke Žorića i Linasa Kleize.

Teodosić bi u ekipi trebalo da zameni Amerikanca sa makedonskim pasošem Lestera Boa Mekejleba, koji bi trebalo da krene u suprotnom smeru i preseli se u Moskvu.

Navodno trener Obradović želi plejmejkera sa osećajem za razigravanje i asistencije, a ne košgetera poput Mekejleba. Teodosić je imao i ponudu Barselone, ali se ipak odlučio za rad sa Obradovićem u Istanbulu i veliki projekat Fenerbahčea.

Teodosić se trenutno u Beogradu oporavlja od povrede pucanja mišića na listu noge. On trenira laganim ritmom i za nekih desetak dana bi mogao da se poptuno stavi na raspologanje selektoru Dudi Ivkoviću i počne sa treninzima jačeg inteziteta. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Bo MekejlebEvroligaEvropaFenerbahče BekoKK CSKA MoskvaMiloš Teodosić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara