"BOSANČIĆ I TERZIĆ, DESNO JE KARIŠIK, NEKADAŠNJA NADA PARTIZANA"
"BOSANČIĆ I TERZIĆ, DESNO JE KARIŠIK, NEKADAŠNJA NADA PARTIZANA"

Terzić potvrdio: U završnoj smo fazi pregovora sa Bosančićem, Regan je blizu

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.07.14. | 10:04

Šampion Srbije sprema nova dva pojačanja

BOSANČIĆ I TERZIĆ, DESNO JE KARIŠIK, NEKADAŠNJA NADA PARTIZANAKreator Zvezdine igre u narednoj sezoni biće Partizanovo dete, Miloš Bosančić! Vest koja je u subotu najavila dolazak sada već bivšeg igrača južnokorejskog Gjongnama dodatno je podgrejao vršilac dužnosti generalnog sekretara šampiona Srbije, Zvezdan Terzić sledećom izjavom:
"U završnoj smo fazi pregovora sa Bosančićem i mislim da ćemo završiti posao. Ostaje da se vidi na koji način će raskinuti ugovor sa Gjongnamom", ističe Terzić u razgovoru za Večernje novosti.

Gotovo izvesnim dolaskom Bosančića crveno-beli su i definitivno odustali od dovođenja prvotimca Donjeg Srema, Radeta Krunića. S druge strane, vezista Napretka Obeng Regan i dalje je u igri.
"Bosančićevim dolaskom odustali smo od Krunića, dok sa Napretkom još uvek vodimo pregovore oko Regana. Nama je interesantan svaki dobar igrač".

Izabrane vesti

Postavlja se pitanje da li se Bosančićevim dolaskom odustalo od podmlađivanja tima i pružanja šanse Zvezdinoj deci?
"Taman posla. Politika kluba se neće menjati. I dalje ćemo dovoditi talentovanu decu, pružati šansu našima iz omladinske škole, ali igraće najbolji. Bosančić sa 26 godina nije star i savršeno se uklapa u naš tim i ono što je Zvezdi potrebno", smatra Terzić.

Gen-sek Crvene zvezde je za Novosti rekao i da je situacija oko Marka Milinkovića takva da je razgovora sa ljudima iz Slovana, ali da dogovora još uvek nema. Što se odlaska Darka Lazovića tiče, čeka se odgovor čelnika Olimpijakosa.

Podsetimo, Zvezda je do sada dovela Despotovića, Gavrića, Đorđevića i Kahrimana.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zvezdan TerzićSuperligaSrbijaObeng ReganMiloš BosančićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara