""
""

Terzić: Proziva me polupismeni Kokeza...

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.06.17. | 11:37

"Bolje mu je da pročita moj intervju i nauči nešto", poručio je generalni direktor crveno-belih

Nastavlja se okršaj na relaciji FSS - Crvena zvezda. Posle konferencije predsednika nacionalnog saveza Slaviše Kokeze, došao je red na odgovor crveno-belih, tačnije generalnog direktora Zvezdana Terzića.

Izabrane vesti

Glavni Zvezdin operativac smatra da ga je predsednik FSS neopravdano pominjao u svom izlaganju.
“Pojavi se polupismeni Kokeza sa svojim kompleksima i ničim izazvan me prozove na konferenciji za novinare. Bolje mu je da pročita moj intervju i nauči nešto", rekao je Terzić novinarima na početku priprema Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić.

NEMA PARA ZA SKUPE IGRAČE, CILJ JE AFIRMACIJA MLADIH

Terzić je istakao i da će doći na utakmicu Srbija - Vels u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a Kokezi poručio da bi glavni zadatak trebalo da mu bude stvaranje atmosfere za taj meč.
“Kokeza bolje da pravi ambijent za utakmicu u nedelju. Ja ću, naravno, doći. Pozvao bih navijače svih klubova da podrže reprezentaciju i naprave ambijent.“

FOTO: ZVEZDA POČELA PRIPREME BEZ STRANACA I REPREZENTATIVACA

Pojasnio je i deo intervjua u nedeljniku NIN u kojem je rekao da će otići iz kluba čim ne bude imao podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
“Hteo sam da kazem da kada ne budem imao podsku drzave i navijaca. Ne radi se personalno o Vučiću, nego o tome da država mora da pomaže Zvezdi i Partizanu. Tako je bilo i pre 30 godina. Suviše su to veliki brendovi da bi ih drzava prepustila ulici“, zaključio je Terzić.

(FOTO: Starsport)


tagovi

JuventusMasimilijano AlegriSerija AStiven N'Zonzi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara