""
""

To je ugovor iz snova: Miler dobija 1.800.000 evra od Makabija! A tu su i ekstra bonusi

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.06.16. | 15:25

Sada već bivši košarkaš Crvene zvezde potpisao na godinu plus godinu sa Ponosom Izraela

“On je ekspresno postao senzacija evropske košarke”. Ovim rečima novinar specijalizovanog portala Eurohups opisao je ovogodišnje igre američkog krilnog centra Kvinsija Milera u Crvenoj zvezdi.

Posle osvojene ABA i domaće titule Kvinsi Miler je praktično sa obe noge prekoračio dom Makabija. Njegov flert sa velikanom iz Tel Aviva traje već dugo, skoro dva meseca, a sudeći prema pojedinim informacijama Kvinsi Miler je dobio ugovor koji se ne odbija.

Izabrane vesti

On će se obavezati na vernost Makabiju na godinu plus godinu, a ceo ugovor biće težak 2,6 miliona dolara. Tačnije jedan od najboljih košarkaša Zvezde u ovoj sezoni imaće zagarantovanu zaradu od dva miliona dolara , što je 1,8 miliona evra. U slučaju dobrih rezultata Ponosa Izraela Mileru su zagarantovani bonusi od 600 hiljada dolara.

U debi evroligaškoj sezoni Miler je prosečno beležio 14,1 poen po meču. Otuda i ne čudi što ga ljudi iz Makabija vide kao jednu od primarnih napadačkih opcija.Miler će leta 2017.godine imati izlaznu NBA klauzulu.

Prema vestima iz Izreela Makabi će za narednu sezonu srušiti sve moguće klupske rekorde. Samo u tim će biti investirano 25 miliona dolara, pošto su iz jednog od najvećih klubova Starog kontinenta dve slabe sezone.

Pored Milera i Cirbesa Makabi je ugovorio dolazak Sonija Vimsa.

(Foto MN Press)


tagovi

SrbijaMakabi Tel AvivMajk CirbesKvinsi MilerEvropaEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara