""
""

Tole zvao Ivicu Jovanovića, problem je ugovor

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.11.13. | 09:38

Trener koji je napravio čudo na Kipru je kandidat da zameni Sinišu Mihajlovića, ali je prepreka njegov klupski angažman

Siniša Mihajlović odlazi u Sampdoriju, FSS mora da traži novog selektora. Iako se Mihajlovićev odlazak naslućivao u prethodnih par meseci, u srpskoj kući fudbala su se nadali da će Siniša ipak privatiti novi ugovor i poštedeti ih nove potrage za trenerom nacionalnog tima. To se nije desilo i sada će Tomislav Karadžić morati da nađe novog kormilara srpske reprezentacije. A, izgleda da su prvi koraci već napravljeni pošto je Tole u Dubaiju razgovarao sa Ivicom Jovanovićem, prenose Novosti.

Izabrane vesti

Trener koji trenutno radi u tamošnjem Al Nasru i koji je napravio čudo pre dve godine sa kiparskim APOEL-om je razgovarao sa Karadžićem o mogućnosti da preuzme brigu o srpskoj reprezentaciji. Karadžić i Jovanović su se sastali u petak, pošto su obe strane raspoložene za saradnju. Jovanović je novinarima u Dubaiju priznao da bi voleo da sedne na klupu reprezentacije Srbije, ali i da je trenutno zaposlen u Al Nasru i da je taj njegov klupski angažman prepreka za dolazak na kormilo reprezentacije Srbije.

Jovanovićev ugovor traje do juna sledeće godine, a FSS nema toliko vremena za čekanje budući da kvalifikacije za Euro počinju već u septembru. Ukoliko se Jovanović uskoro ne oslobodi ugovora sa Al Nasrom, teško da ćemo ga videti kao naslednika Siniše Mihajlovića. U tom slučaju Karadžić bi se okrenuo nekim drugim opcijama kao što su Dragan Stojković Piksi ili Aleksandar Stanojević koji su se i ranije pominjali kao potencijalna rešenja za mesto selektora. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

fssIvica Jovanovićfudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbijaTomislav Karadžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara