""
""

Torbica: Naš sistem, isti ritam

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.08.16. | 15:20

Lider Superlige gostuje u Surdulici

Subotički Spartak je šampionat otvorio sa dve pobede, doduše jednu je, protiv Voždovca, dobio za zelenim stolom. Pred treće kolo i utakmicu u Surdulici Golubovima su porasle ambicije...
Očekujem da protiv Radnika odigramo u istom ritmu, bez obzira što imaju tvrdu ekipu koja nas je prošle sezone jednom savladala, a jednom smo remizirali. Dobro se poznajemo, neće biti lako, ali nadam se bodovima”, kaže  za Mozzart Sport fudbaler Spartaka Vladimir Torbica.

Izabrane vesti

Utisak je da ste podigli samopuzdanje posle trijumfa nad niiškim Radničkim?
Optimisti smo, idemo da odigramo po našem sistemu, uz normalne korekcije i prilagođavanja prema protivniku i kretanju rezultata u Surdulici”.

Kakvi su vam utisci sa početka Superlige? Partizan i Zvezda nisu najbolje startovali, a izdvajaju se Mladost, Voždovac, Spartak…
“Dobro je što je ovako počelo jer će biti puno uzbuđenja. Ima dosta kvalitetnih timova koji će se još pojačavati. Napredak, kao povratnik u Superligu, prijatno je iznenadio, dao je četiri gola večitima. Dobro igraju Lučani i potvrdilo se da su se opasno pojačali. I ne samo oni, biće interesantno takmičenje”, konstatovao je Torbica.

Utakmica Radnik - Spartak na programu je u subotu od 20 sati.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

Vladimir TorbicaSuperligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara