"Torbica"
"Torbica"

Torbica: Spartak mora da sačuva elitni rang!

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.03.16. | 11:27

“Niš ima odličnu ekipu, veoma teško primaju golove i igraju veoma tesne utakmice. Moramo ih otvoriti kako znamo i umemo”, kaže kapiten Golubova za MOZZART Sport

TorbicaFudbalere Spartaka do kraja regularnog dela Superlige očekuju dueli sa ekipama koje se bore za vrh tabele odnosno plej-of. To su mečevi protiv niškog Radničkog, Voždovca i Čukaričkog. Kapiten Golubova Vladimir Torbica za Mozzart Sport podvlači da ekipa ide na maksimalan učinak.
“Naš cilj je da prikupimo što više poena, ako je moguće svih devet što bi bilo idealno. Jednostavno moramo da iskoristimo trenutak i našu dobru formu”, kaže za naš portal Torbica.

Radnički se bori  za izlazak u Evropu, a statistički gledano ima najčvršću odbranu u ligi, primili su sedamnaaest golova?
“Niš ima odličnu ekipu, veoma teško primaju golove i igraju veoma tesne utakmice. Moramo ih otvoriti kako znamo i umemo”.

Izabrane vesti

Osvajanjem tri boda Spartak bi išao ka ostvarenju svog cilja?
“Imperativ je da sačuvamo elitni rang. Zato je svaka pobeda bitna. Imamo svoje adute, imamo pravo na optimizam, a i očekuje nas dodatnih sedam utakmiica u plej-autu. Dakle, dosta bodova je u opticaju”, zaključio je Torbica.

Golman Subotičana Budimir Janošević za naš portal ističe da je ekipa “gladna” novih pobeda i bodova.
Imamo pobedničke ambicije, želimo da nastavimo niz pozitivnih rezultata koji je prekinula Crvena zvezda. Respektujemo Radnički, imaju najjaču odbranu u ligi, očekujem tesnu utakmicu sa malo prilika. Na mojim saigračima je zadatak da budu agresivni, napadački nastrojeni i da nam donesu pobedu”, kazao je Janošević.

Spartak, kao pred svaku utakmicu, odlazi u karantin, a protiv Radničkog će biti oslabljen za Tumbasevića koji je pocrveneo još u kupu protiv Partizana.

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vladimir TorbicaSuperligaSrbijaRadnički Niš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara