Totenhem rešio da se otvori, pol pozicija u trci za Sesenjona

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.03.19. | 13:49

Tako bar tvrdi Miror...

Ako je Džejdon Sančo najbolji mladi engleski fudbaler van Ostrva, a u to malo ko sumnja, onda isto tako ne treba sporiti da u TOP 3 najtalentovanija Engleza u domovini spada Rajan Sesenjon iz Fulama. Zato i ne čudi veliko interesovanje za ovog momka, bez obzira što njegovom Fulamu ne ide i što igra ispod prošlosezonskog nivoa. 

Sesenjona već mesecima skeniraju i merkaju Mančester Junajted i Pari Sen Žermen, ali čini se da je Fulamovom blagu trenutno najbliži Totenhem, tvrdi Miror, a prenose gotovo svi engleski mediji. Daleko od toga da se Sesenjon prvi put dovodi u vezu sa Totenhemom, međutim očigledno su u međuvremenu napravljeni neki koraci koji su Poketinov tim približili velikoj želji. 

Izabrane vesti

Činjenica da Pevci u dva poslednja prelazna roka nisu potrošili ni centa, piše dalje Miror, stavlja ih u pol poziciju u ovoj trci, jer će biti u prilici da bez većih problema ponude 50.000.000 funti, s koliko bi se otprilike Fulam zadovoljio. Takođe, isti izvor podseća na želju mladog asa da se ne sili iz Londona još koju godinu, s obzirom da mu je tek 18. 

Treća stavka koja daje prednost Totenhemu u odnosu na konkurenciju jeste spremnost Maurisija Poketina da ostavi Sesenjona još godinu dana u Fulamu na pozajmici. 

Čelnici kluba sa Krejven kotidža pokušavali su mesecima unazad da ubede jednog od svojih najboljih igrača da produži ugovor koji mu ističe na leto 2020, ali evo do danas nisu uspeli u toj nameri. S obzirom na poziciju Fulama i sasvim izvesno ispadanje u Čempionšip, suludo je očekivati da se tako nešto dogodi narednih nedelja ili meseci. 

Foto: Reuters


tagovi

Rajan SesenjonLetnji prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara