""
""

Tragičar Berardi! Sasuolu malo i penal, Roma odnela tri boda za Večni grad (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.02.16. | 22:39

Velika nada italijanskog fudbala nije iskoristila jedanaesterac u 85. minutu, nakon katastrofalnog starta i isključenja Najngolana, pa je Vučica zahvaljujući golovima Mohameda Salaha i Stefana el Šaravija došla do važnog trijumfa - 0:2

Roma se kroz iglene uši provukla u Ređo Emiliji, ali je ipak došla do tri vredna boda, izjednačila se sa Interom na četvrtoj poziciji i prišla na bod od trećeplasirane Fjorenitne - 0:2 (0:1).

Izabrane vesti

Apsolutni tragičar u ekipi Euzebija di Frančeska bio je Domeniko Berardi, koji u 85. minitu nije uspeo da iskoristi jedanaesterac, kome je prethodio katastrofalan start i isključenje Radže Najngolana nad Lorencom Pelegrinijem. Ipak, Berardi je sa bele tačke tukao preko gola Vojčeha Ščensnog.

Vučica je bila daleko bolja u prvom poluvremenu, a dominaciju gostiju sa starta meča na najbolji način je krunisao Mohamed Salah, sjajnim golom sa ivice kaznenog prostora.

Roma je dominirala u prvih 45 minuta, ali je u nastavku meča u potpunosti pala, pa su domaći sve jače kidisali ka njenom golu i u finišu uspeli da izbore pomenuti jedanaesterac.

Ipak, kada ga Berardi nije iskoristio usledila je kazna i kontra koju je krunisao Stefan el Šaravi, nakon pravovremene asistencije Dijega Perotija.

SERIJA A - 23. KOLO:

Sasuolo - Roma 0:2 (0:1)
/Salah 11, El Šaravi 90+4/

Sreda:
18.30 Frozinone – Bolonja
20.45 Verona – Atalanta
20.45 Fjorentina – Karpi
20.45 Inter – Kjevo
20.45 Palermo – Milan
20.45 Lacio – Napoli
20.45 Sampdorija – Torino
20.45 Empoli - Udineze

(FOTO: Action images)


tagovi

Stefan El ŠaraviSerija AsasuoloRomaRadža NajngolanMohamed SalahItalijaEvropaEuzebio di FrančeskoDomeniko Berardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara