""
""

Transfer saga koja drma Evropu: Laveci između Torina i Milana, Napoli ne dolazi u obzir, Barsu više niko ne pominje

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.12.15. | 16:54

Poglavlje sa PSŽ-om biće zatvoreno već u junu, a onda će sve opcije biti razmatrane...

Prvo je milanski list Gazeta delo Sport zatresao Evropu informacijom da je Ezekijel Laveci postigao dogovor oko transfera u Barselonu, nedugo zatim katalonski Sport praktično je potvrdio pisanje italijanskih kolega. Ali, priča koja ima puni potencijal da postane jedna od najvećih transfer saga tokom narednih nekoliko meseci nastavlja da poprima nove oblike. 

Izabrane vesti

Rimski Korijere delo Sport stupio je u kontakt sa Lavecijevim agentom Alehandrom Maconijem, koji je potvrdio da će njegov klijent sigurno ostati u Pari Sen Žermenu do juna naredne godine, a onda...
"A za dalje ćemo videti. Povratak u Napoli nije opcija prvenstveno zbog odluke prvog čoveka, Aurelija De Laurentisa, da ne želi da ga angažuje ponovo. Ali ponovni dolazak u Italiju je moguć. Napoli je njegov drugi dom, ali sticajem okolnosti vraćanje u klub nije u planu. Ako se dogodi da se Laveci vrati na Apenine, nadam se da će Napolijevi navijači razumeti njegovu odluku", poručio je Maconi

Na pomen Intera i Juventusa Maconiju je zaigrao glas.
"Da, postoji mogućnost. To su u ovom trenutku dva ili tri velika Napolijeva rivala za koje bi Laveci mogao da zaigra. On oseća veliku nostalgiju i vrlo rado bi se vratio na Apenine". 

Da li je prethodnom izjavom Maconi zatvorio vrata odlaska u Barselonu, o kojoj se toliko pisalo i pričalo poslednjih nedelja? U svakom slučaju, Laveciju ugovor ističe u junu, što argentinskom krilnom napadaču otvara mogućnost da već od 1. januara započne pregovore sa svim zainteresovanim stranama.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija APari Sen ŽermenNapoliLiga 1JuventusItalijaInterFrancuskaEzekijel LaveciEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara