Treba li FCSB da strahuje od Studenata?

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.03.19. | 12:33

Krajova je odlična ove sezone...

Na iznenađenje mnogih Kluž je tokom nedelje smenio trenera Alina Munteanua koji je bio u sjajnoj seriji od pet vezanih trijumfa u svim takmičenjima, a njegov naslednik na klupi novi/stari trener Dan Petresku nastavio je tamo gde je prethodnik stao. Da pobeđuje. Šampion je sinoć savladao ekipu Astre Đurđu sa 1:0 i to bez dvojice važnih fudbalera Georgea Cukudeana i Emanuela Kulija koji su povređeni. Lišeni usluga najboljih fudbalera igrači iz Transilvanije su dominirali tokom cele utakmice, a odlučujući pogodak postigao je Mihai Bordeanu u 60. minutu.

U nedelju se nastavljaju borbe u plej-ofu rumunske Lige 1, a koplja ukrštaju trećeplasirani FCSB, koji dosad na kontu ima 28 bodova, i Univerzitatea Krajova koja na kontu ima bod više. I jedni i drugi igrali su promenljivo u poslednje vreme, a kako su gosti bili nešto sigurniji preuzeli su od FCSB-a drugo mesto na tabeli. Ali, ovo je prilika za novu promenu pozicija jer tradicija najavljuje keca. Probajte i 0-2.

Izabrane vesti

Razlog više zašto bi trebalo da budete oprezni sa kecom je činjenica da su gosti nastavili sa dobrim partijama, uprkos tome što su nedavno ostali bez ponajboljeg igrača. Aleksandru Jonut Mitrica je ove sezone 13 puta tresao protivničke mreže u dresu Krajove što nije promaklo svetskim skautima. Mladi ofanzivni vezista karijeru je nastavlio u Njujork Sitiju. Filijala Mančester Sitija platila je Krajovi 8.000.000 evra i tako kompletirala  treći najskuplji transfer u istoriji MLS-a u tom trenutku. Koliko Amerikanci cene Mitricu govori podatak da je ofanzivac drugi najplaćeniji igrač u ekipi. Ispred njega je samo Maksi Moralez.

RUMUNIJA 1 - plej-of (3. kolo)

Subota
Kluž - Astra Đurđu 1:0 (0:0)
/Bordeanu 60/

Nedelja
19.30: (2,05) FCSB (3,25) U. Krajova (3,50)

Ponedeljak
19.30: (2,90) Sepsi (2,85) Vitorul (2,80)

FotoShutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara