""
""

Treći strelac Čempionšipa na putu ka Njukaslu

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.12.16. | 18:55

Skot Hogan privukao pažnju Rafe Beniteza koji se sprema za januarski šoping

Pozicija Aleksandra Mitrovića u Njukaslu poprilično je neizvesna jer retko dobija priliku da igra u poslednje vreme pored raspucanog Dvajta Gejla, a najnovije informacije sa Ostrva možda nam sugerišu da bi januar mogao da donese i rastanak Svraka i reprezentativca Srbije.

Izabrane vesti

Iako su prošle nedelje pojedini mediji objavili da je Rafa Benitez odbio Svonsijevih 19.000.000 evra za Mitrovića, uz napomenu da mu je potreban, najnovije vesti koje nam stižu sugerišu da Španac traži napadača kojeg bi doveo tokom januara. Izbor iskusnog stratega je Skot Hogan, 24-godišnji golgeter Brentforda, jedan od najboljih strelaca Čempionšipa.

Nekadašnji fudbaler Ročdejla je tokom jeseni čak 13 puta pogađao mreže rivala u drugoligaškom rangu, što ga čini trećim strelcem u ligi iza Dvajta Gejla (17) i Glena Marija (15). Hogan je prosto eksplodirao ove sezone i već postigao duplo više golova nego u celom prošlom šampionatu.

Za dovođenje Skota Hogana, prema navodima iz Engleske, Svrakama će biti potrebno barem 10.000.000 evra, a u tom slučaju Brentford bi izuzetno dobro zaradio jer ga je pre dve i po godine kupio od Ročdejla za samo 900.000.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiSkot HoganRafa BenitezEngleskaČempionšipBrentford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara