""
""

Treći trener na Karaburmi u mesec dana

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.09.16. | 09:30

Dražen Dukić preuzeo kormilo fenjeraša u Prvoj ligi Srbije

OFK Beograd ne prestaje da iznenađuje potezima, a najnoviji u nizu je imenovanje novog trenera i to trećeg u poslednjih mesec dana. Biće to nekadašnji prvotimac Romantičara Dražen Dukić (50) koji će debitovati već večeras na kup utakmici u Užicu protiv Slobode, piše Žurnal.

Izabrane vesti

Radi se o nekadašnjem pomoćniku u stručnom štabu, koji se oprobao i samostalno u trenerskim vodama, ali nije ostavio veći trag u Kolubari koju je vodio. Radio je i kao pomoćnik Dejana Švabe Đurđevića u Uzbekistanu, a Dukićeva prednost prilikom izbora bila je što je "čovek kluba" i što je dobro upućen u dešavanja na Karaburmi, ali i što ima PRO licencu koja je neophodna za rad u Prvoj ligi Srbije.

MOZZART KVOTE: (1,55) Sloboda (3,50) OFK Beograd (6,75)

On je treći trener OFK Beograda u šampionatu, a sezonu na Karaburmi je započeo Slavko Marić, koji se nije dugo zadržao, samo tri kola. Posle njega je došao Slobodan Kuljanin, ali nije imao PRO licencu, pa nije mogao da vodi tim duže od dve utakmice. Videćemo šta će Dukić uspeti da uradi sa nekadašnjim superligašem koji ima dosta problema poslednjih meseci i koji se suočava sa jednom od najžećih kriza otkako postoji. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaSlavko MatićPrva liga SrbijeOFK BeogradDražen Dukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara