"Harvin: Odoh ja u Njujork"
"Harvin: Odoh ja u Njujork"

Trejdovan Persi Harvin, NFL u šoku

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.10.14. | 10:32

U jednom od najšokantnijih trejdova u poslednje vreme, Persi Harvin će pojačati Njujork Džetse u zamenu za pika na narednom draftu

Harvin: Odoh ja u NjujorkPersi Harvin, član šampionske ekipe Sijetla iz prošle godine je trejdovan za kondicionalnog draft pika u Njujork Džetse. Kada se saznalo za dogovor između Sihoksa i Džetsa, Tviter je eksplodirao. Igrači, novinari, NFL eksperti su bili zaprepašćeni ovim trejdom jer je Harvin trenutno uz Daga Boldvina jedina kvalitetna hvatačka opcija u Sijetlu. Ipak kad malo zagrebemo pozadinu trejda i nije toliko kontraverzan.

Harvin je u Sijetlu propustio veliki broj mečeva zbog povrede pa je tako ostvario samo 150 uhvaćenih jardi otkako je 2013. potpisao za Sihokse. Kada na to dodate činjenicu da po novom ugovoru ima zagarantovanih 25,5 miliona dolara, jasno je odakle ideja Sijetlu da ga se reše.

Izabrane vesti

Jedini problem u celoj priče jeste činjenica da Sihoksima napad kroz vazduh ne funkcioniše dobro ove sezone, pa će sada verovatno sav teret pasti na Daga Boldvina.

(FOTO: Action Images)


tagovi

NFLNjujork DžetsPersi HarvinSijetl Sihoks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara