""
""

Trener Iritša: Igramo bolje na strani, možemo da izbacimo Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.07.17. | 21:57

„Znamo kakav je nivo Crvene zvezde, kakve imaju igrače, tako da je ovo naše sasvim pristojno izdanje s obzirom na okolnosti“, kaže Dimitar Dimitrov

Trener Irtiša Dimitar Dimitrov smatra da je njegova ekipa odigrala dobar meč protiv Crvene zvezde i da može da se plasira u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Kazahstasnki prestavnik i srpski vicešampion odigrali su nerešeno (1:1) u prvom meču drugog kola, pa će odluka pasti za sedam dana na stadionu Rajko Mitić.
„Danas smo prikazali pristojnu igru. Pre dva dana smo imali utakmicu, mnogi momci su bili umorni. Igrali smo tvrdo i disciplinovano u odbrani, ali smo imali problema u završnoj fazi napada. Napravili smo glup penal u bezazlenoj situaciji, a na kraju na isti način i poravnali rezultat. Znamo kakav je nivo Crvene zvezde, kakve imaju igrače, tako da je ovo naše sasvim pristojno izdanje s obzirom na okolnosti. Kao što znate, igramo bolje na strani, verovatno zvuči neskromno, ali mislim da imamo šansu da idemo u narednu rundu“, rekao je Dimitrov.

Revanš između Crvene zvezde i Irtiša zakazan je za 20. jul s početkom od 20.30.

(FOTO: FK Crvena zvezda)


tagovi

Vladan MilojevićSrbijaLiga EvropeDimitar DimitrovFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara