""
""

Trener Smedereva: Hvala Gagiću, Birčeviću, Đilasu, Zvezdi, Nišlijama...

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.02.16. | 23:35

"Ulepšali smo sebi doživljaj, jer nikad nismo igrali pred ovoliko ljudi", rekao je Zoran Todorović

Došli su, odigrali utakmicu protiv Crvene zvezde i odmah se vraćaju kući. Igrači i stručni štab Smedereva izašao je kao moralni pobednik kompletnog turnira koji se odigrava u Nišu samom činjenicom da su u teškim vremenima i pogođenim velikim problemima pronašli način da dođu u Čair i upotpune veliki događaj. Šef struke smederevskog kluba Zoran Todorović upravo je o tome najviše i pričao posle utakmice, čime je još jednom istakao da se klub ne bori za svoje interese, već interese cele srpske košarke.
"Hvala Zvezdi na razumevanju jer je odnos snaga na njihovoj strani mnogo više nego što su pokazali na meču. Znali su našu muku. Nisu nam dozvolili da se obrukamo i hvala im na tome", poručio je Todorović i dodatno ušao u problematiku:
"Zamislite da nismo ni došli... Ko bi znao za nas  da nema tri do četiri novinara posle utakmice? Ulepšali smo sebi doživljaj, jer nikad nismo igrali pred ovoliko ljudi. Ovo je bila šansa da se predstavimo u nekom svetlu. Nismo molili da nam neko pomogne jer idemo na Kup. To je bio vapaj prema srpskom sportu. Čak 70 odsto ekipa se ovako bori da opstane. Mi se borimo svim snagama da zadržimo status u KLS. Ova naša muka je dobro došla da saznate kako se borimo pet-šest godina. Svako se bori za ono što hoće".

Izabrane vesti

Iskusni trener podsetio je na to da je ekipa u odnosu na prvi deo sezone značajno promenila sastav i da su iz tima otišla četvorica igrača, a potom se zahvalio svim ljudima dobre volje koji su Smederevu izašli u susret.
"Hvala Nišlijama, gazdi hotela Etar koji nam je ponudio da prespavamo, Đorđu Gagiću i Stefanu Birćeviću sa kojima sam radio u univerzitetskoj reprezentaciji, Zoranu Radoviću, Draganu Đilasu, hotelu Hamburg iz Smedereva, Predragu Savoviću... Svi su oni nudili pomoć. Svima smo se zahvalili, ali mi odmah idemo kući. Nemojte da mislite da kukamo i molimo, borićemo se do kraja. Neće Smederevo da odustanemo tako lako od KLS. Skupili smo pare, došli smo i to je najbitnije", završio je Todorović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zoran TodorovićSmederevo 1953Kup Radivoja KoraćaJadranska ligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara