Tri kluba kažnjena zbog nameštanja i to – novčano

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.04.19. | 09:19

Dinamo, Proleter i Sinđelić na udaru FSS

Najavio je nedavno Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, da će biti oštrih kazni zbog sumnji da su neki mečevi namešteni i rečeno je – učinjeno. Ali, kako je to urađeno, možda bi bolje bilo da nije... Za sve mečeve smernice je dostavila UEFA na adresu srpske kuće fudbala.

Dva superligaška kluba, Dinamo Vranje i Proleter, kao i prvoligaš Sinđelić, kažnjeni su zbog sumnje da su odigrali nekoliko nameštenih utakmica i kazna je novčana, kako saznaje Žurnal. Ništa oduzimanje bodova, izbacivanje iz lige...

Izabrane vesti

Proleter je najviše kažnjen, 2.500.000 dinara, zbog preokreta na utakmici sa Radničkim (1:2). Novosađani su vodili, a onda su u nastavku volšebno „nestali“ s terena, da bi vrhunac bio komični autogol koji je postigao Zarija Lambulić.

Dinamo iz Vranja je kažnjen sa 2.00.000 dinara, iako se tereti za dve utakmice: za 0:6 protiv Partizana i 0:4 protiv Radničkog.

Bile su dve sumnjive utakmice i Sinđelića, protiv Zlatibora (0:2) iz ove i Dinama iz Vranja (1:3) iz prošle sezone, a za to je kažnjen 1.500.000 dinara.

Opomene su dobili Budućnost iz Dobanovaca, Zemun i Inđija.

(FOTO: Starsport)


tagovi

nameštanje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara