"Nikola Maksimović"
"Nikola Maksimović"

Tri nove ponude za Nikolu Maksimovića, Španija ili Nemačka?

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.01.18. | 11:39

Jedan nam predlog izgleda kao više nego primamljiv

Nikola MaksimovićLorenco Toneli ili Nikola Maksimović? Jedan će da ode, drugi da ostane da bude rezerva Kalidu Kulibaliju, Raulu Albiolu i Vladu Kirikešu. Možda je i pametnije otići, jer kao četvrti štoper neće se Maksimović naigrati u godini uoči Mundijala. A sada su konačno stigle i ponude koje bi mogle da srpskog reprezentativca ubede da mu je bolje da napusti Napoli.

Prema saznanjima lokalnog Il Matina naime posle Sasuola i Bolonje na Napolijevu adresu stigle su i prve ponude iz inostranstva. Navodno, za 26-godišnjeg Srbina više su nego zainteresovani Hofenhajm, Ajntraht Frankfurt i u Španiji - Viljareal.

Izabrane vesti

Naravno, teško je sada reći šta bi bilo najbolji izbor za Maksimovića, jer niko ne zna šta za januar planiraju čelnici ova tri kluba, ali bar trenutno Hofenhajm zaista zvuči primamljivo, pošto ima velike probleme sa centralnim bekovima, pa je tu poziciju krpio zadnji vezni Kevin Fogt. Takođe, Hofenhajm igra u formaciji sa ti štopera, kao i Ajntraht doduše, ali u Frankfurtu bar za sada imaju sasvim popunjenu tu poslednju liniju.

Viljareal? Zvuči možda najlepše, ali je prema pojedinim izvorima sa Apenina Maksimović već odbio Žutu podmornicu. Ne znamo doduše koliko je tačna ta informacija. A i ako je već u pitanju šestomesečna pozajmica sa ciljem da Maksimoviću vrati samopouzdanje opet nam se Hofenhajm čini kao možda malo sigurnija varijanta.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ajntraht FrankfurtEvropaItalijaNapoliNemackaNikola MaksimovićPrimeraSerija AŠpanijaViljareal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara