""
""

Tripković za MOZZART: Zvezda favorit u derbiju, ali...

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.01.16. | 20:58

Bivši košarkaš Partizana smatra da crno-beli imaju šansu u okršaju sa najvećim rivalom

Večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde zatvoriće 21. kolo ABA lige. Dok se domaćin bori za opstanak na Jadranu gosti pokušavaju da sustignu lidera lige, podgoričku Budućnost.

Izabrane vesti

Nekadašnji as crno-belih Uroš Tripković za Mozzart Sport podvlači da ne prati pomno dešavanja u regionalnoj ligi, ali da će sigurno biti u Pioniru i ispratiti derbi.
"Zvezda je favorit, igraju dobro, posebno u Evroligi, koja im je u prvom planu. U ponedeljak se neće opustiti, sigurno nisu istrošeni, ali derbi je derbi. To je priča za sebe. Partizan u utakmicu ulazi posle dva trijumfa, smene trenera, u uzlaznoj su putanji, ali neće biti lako. Svaka pobeda im je bitna na putu ka opstanku u ligi. Naravno, navijači  su veliki adut crno-belih i nadam se novom koraku unapred mog bivšeg kluba“, rekao je na kraju za naš portal Uroš Tripković.

Bivši kapiten Crvene zvezde Vuk Radivojević sa sadašnjim klubom Igokeom dobio je Cibonu, a u sutrašnjem derbiju prednost daje nekadašnjem klubu.
Iz mene ne govore emocije, već razum. Zvezda je u ovom momentu kvalitetniji sastav i očekujem laganu pobedu ekipe Dejana Radonjića. Trenerska promena u Partizanu donela je neku energiju, igraće crno-beli agresivno, očekujem i veliku borbu, ali prednost je na strani trenutno bolje plasirane ekipe“, zaključio je Radivojević.

Piše: Đurđe Mečanin (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vuk RadivojevićUroš TripkovićSrbijaFK PartizanJadranska ligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara