"Igrači su sinoć treneru posvetili svaki gol"
"Igrači su sinoć treneru posvetili svaki gol"

Šta se dogodilo na poluvremenu Sevilja - Liverpul? Momci, imam rak...

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.11.17. | 08:01

Trener Andalužana Eduardo Berizo kod 0:3 saopštio svojim fudbalerima da je teško bolestan, oni odigrali za njega i stigli do velikog boda...

Igrači su sinoć treneru posvetili svaki gol

Tužna vest stigla je sinoć iz Sevilje. Sjajna partija u Ligi šampiona i preokret ekipe iz Andalizije protiv Liverpula ostali su u drugom planu nakon što je treneru Eduardu Berizu ustanovljen rak prostate.

Izabrane vesti

Argentinac je ovo obelodanio svojim fudbalerima na poluvremenu utakmice sa Crvenima u kojoj su gubili sa 0:3, i izgleda da ih je time poprilično motivisao da u nastavku za njega nadoknade zaostatak od tri gola i osvoje bod.

Trener Sevilje se nedavno požalio na bolove, nakon čega je podvrgnut ispitivanjima skenerom koji ukazuju na prisustvo opake bolesti. Berizo će od danas (sreda) početi sa terapijama i odmah prekinuti vođenje tima u narednim danima, nedeljama i mesecima do izlečenja. 

Očekuje se da će preciznije detalje o bolesti trenera Sevilja obelodaniti tokom suttrašnjeg dana. Bilo kako bilo, trenera Andalužana sada čeka najvažniji meč u karijeri, a mi se nadamo da će ga dobiti.

(FOTO: Action Images)   


tagovi

ŠpanijaSeviljarak testisaPrimeraEduardo Berizo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara